Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navik'o covjek da skida stvari s kamiona... zabijte mu kobasicu u pakas
@Gile Prestigao si me u komentaru...sve što jih znam,svi skidaju sa kamiona i iznuđuju uslugu...ni pekaru hljeba ne plaćaju...i takav je u DGS i uniforma i pištolj...Kod nas u Mostaru,ima hodžin sin,hem je kurvar,hem se uhljebio u DGS,po stranačkoj liniji,stranku da ne pominjem....imao je golfa 2-cu,sad ima Volvo XC 90.pun ko brod,ima(o) je i (halal) fitnesss,pa je propalo...ali je i dalje u službi,tamo lova teče...
Eh zastala mu u grlu, uhljup jedan, umjesto da bude primjer pao je toliko nisko, svaka cast zastitarima kada su imali hrabrosti suprostaviti se.
čuvo red i zakon,htjeo spasiti nekog da se ne otruje kobasom
Jos jedan od razloga da fahraon podnese ostavku i via Gusinje.
Ko i sva druga policija kod nas, dno.
Bosanska cajanka ..:)
Čuj ukr'o čajnu kobasicu. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH JAO VIJESTI, BOLI NAS KU*AC
Moj jarane da tebe samo boli ku*ac,nego tebe boli i mozak....
Boli, vjeruj mi, boli zbog idiotizma kojim sam okružen.
A JA ŠTO RADIM I HAPAM DABI PREHRANIJO SVOJU HELENU JASAM NAJGORI ŠTO NIGDJE NERADIM I JEDNOSTAVNO 3 GLAVONJA OD GAZDI LIČNOSUMI TRAŽILI 4 HILJADE DAME ZAPOSLE A ZAVRŠIJOSAM DIPLOMIRANI INŽINJER SAOBRĆAJA, OVOGAĆE PUSTITI KODA GLEDAM A MENE DRŽE 24 SATA I PEGLAJUME JBMAMICU.NIKOMI NEVJERUJE DASE JEDINO TAKO PREHRANIM I GDJE GOT RADIM NEMA PARA PREVAREME JEDNOSTAVNO.ODLUČIJOSAM JA NJIH KRASTI.
Kad citam ovaj tvoj komentar,razmisljam da li si zavrsio i osnovnu skolu....a tek fakultet.
Pa sada su djeca pismenija od tebe.Jadan si sa takvom gramatikom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa jel moguce, pa nezna ni kako ukrasti. Ako je stvarno imao namjeru da ukrade ne mogu da vjeruje da je otisao u uniformi ili je mozda mislio da mu tako ne mogu nista. A ako je zaboravio da plati, sto tesko da mogu povjerovati, e onda mi ga je zao.
POPUŠIŽGA NEĆEŠ VIDJETI KNJIGA U ŽIVOTU KOLIKOSAMIH JA PROČITO NEXXY DJETE KOSE SAMO NEIGRA SA OVIM KOMPJUTERIMA JOJ PIŠITE ŠTAGOT HOĆETE ALISAMJE ZAVRŠIJO SVOIM ZNANJEM NISAM KUPOVAO DIPLOME KLIXOVI .
Ne kontam. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kao sto neko mora zapaliti cigaru tako neko mora ukrasti obicno se ovi drugi zaposle na carini, valjda to ide jedno uz drugo
Kad je već morao, pa što je nije ukrao na granici a ne u marketu?
Fahrin huligan jer granična policija je u nadležnosti Ministarstva sigurnosti bande, uhapsite Fahra!
Uhvaceni su i u Travniku,pa nista!Sacekali da se zaboravi,vratili se na posao,hvataju lopove,ne smijes im nista rec!
Sudžuka će ga koštati kao da je ukrao Bog zna šta, eto šta uradiše, a možda čovjek zaboravio platiti ;)
nije sudžuka, već čajna kobasica. to je velika razlika.
Šta je skuplje? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije strasno,prenijelo ga malo,visa je bruka sto to nisu dzentlmenski rijesili negdje unutra bez policije i pompe,al ovi zastitari isto Dzejms Bondovi,eto rijesili veliku pljacku.... Bruka prava zbog sudzuke zvati policiju,Bas bez veze.
Bas si promasio poentu... Ovdje je veci problem moralni sklop tog granicnog policajca i integritet njegove licnosti, a ne to kako se ponasaju zastitari koji su radili svoj posao. Ako je spreman ukrasti kobasicu, sta mislis je li spreman uzeti 50€ da propusti auto/kombi sa 'polovnom' robom? To je problem...
Gdje si ti procitao da je on ukrao sudzuku ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)