Traže da se ne gasi ulična rasvjeta
0
Građani Pala ogorčeni zbog ubistva djevojke
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Gradjani" Pala.
To stoji sta je radila u ta doba, al pazi kako se izrazavas
Kad vidim komentare gdje se vi cudite sto je djevojka bila u to doba na tom mjestu dodje mi muka!! Sada su vam njeni roditelji sigurno krivi, i ona je kriva sto su je upucali i ubili neki likovi koji bog te pito cime se bave ! I svi su krivi,i rasvjeta je kriva...i lokali koji rade po cijelu noc su krivi ... svi su oni krivi! Umjesto da se fokusirate na problem konkretan vi drzite moralne govore ! I ja sam sa 17 godina svugdje bila jer sam bila mlada...a da me neko upucao ne bi bila kriva rasvjeta, ni lokali koji rade dokasno, vec direktno onaj koji je pucao iz oruzja! Ocekujem monstruoznu kaznu za pocinitelje i akcije lokalnih vlasti tipa oduzimanje oruzja od kojekakvih likova (iako znam da je to u nasoj drzavi prakticki nemoguce )
Pale su MOŽDA bile dio Sarajeva do APRILA 1992,ali nakon što paljani ubiše 1700 djece u gradu koji im je dao sve VIŠE NIKAD!!!
Pa nije novost da ulična rasvijeta nije besplatna. Eto primijera radi, čak i u ekonomski razvijenijoj Dalmaciji na makarskoj rivijeri u Podgori noću nema rasvijete ako vlasti nisu obezbijedile novac za utrošenu električnu energiju. Prisjetimo se da ipak ima rješenje: Naime, novije generacije rasvijete na bazi svijetlećih dioda (LED) daju istu količinu svjetla uz znatno manju potrošnju energije (energetska efikasnost), osim toga imaju i znatno duži radni vijek.
Velika je sramota davati ovakve komentare kao pojedinci. Nikad u životu ne znate šta vas čeka, a ni vaše najrođenije. Nikad ne reci nikad. Treba sagledati sve pa onda komentarisati. Ne dao Bog nikome. Djevojka je imala jako težak život!
Halo gorstaci! Kakve veze ima ulicna rasvjeta? E jeste cobani u pm!
Odje ce da se gasi svijetlo onak ko sto su nam preci gasili svijece. Zlocini napravljeni u to vrijeme se nece goniti, jer niko nista nije vidjeo. Tako to mi radimo iznad civilizacije.
Maloljetnica na ulici u 03 sata ujutro???????????
Nije vazno jel se to desilo na Palama ili na Ilidzi. Nije vazno jel djevojka imala 17 ili 27 godina. Ljudi htjeli vi ili ne Pale su dio Sarajeva i Bosne Htjeli vi ili ne svako ima pravo da radi sto hoce i zove se kako hoce i bude sto hoce. Ona jeste premlada da u ranu zoru bude van kuce - ali nije jedina i nije zato "zasluzila" da je upuca neki kreten ili da je siluje ili bilo sto slicno! Budimo ljudi, a ne monstrumi!
Dok god je genocitet u zivotu, tu je 15.vijek, i nema sanse da tu bude rasvjete.
"građani Pala" :O
sta je tu cudno, veliki broj sarajlija je sada na palama, a opet prevelik broj seljacina sa pala je sada u sarajevu
E sad smo kao svi pametni ja sam se i u 5h vracala kuci u njenim godinama pa mi se nista strasno nije desilo to je mladost , sad u novim uslovima i usred bijela dana mozes da stradas. Steta za djevojcicu.
u po bijela dana u punom tramvaju pogibe momak zato sto su svi glavu okrenuli kroz prozor.. tako ti je to
steta sto je poginula, mlada, ali mora da je bila neka "fina"
@Realno_sta_j... Upravo, nije mi nikada zao ovakvih koje same biraju morone pa onda kao one zrtve.