Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava junacina. vjerovatno ga je neko izbio u birtiji pa je dosao kuci lijecit komplekse na zeni i djetetu.
A TI SI REALNO GLUP
sto nije izpunjavala bracne obaveze on joj je ljepo trazio a ona u nije dalai na kraju belaj
Moram reci ovo,zadnje rijeci naseg poslanika Muhameda a.s su bile da moramo cuvati i obavljati namaz i samo namaz i DA PAZIMO I POSTUJEMO svoje zene.Sve ostalo je cisto nepostovanje svoje vjere i PUKI primitivizam.Ne bih komentarisao sta pisu pojedini ne muslimani ,ali neka znaju poruku naseg poslanika kako bi se pojedinac musliman trebao ponasati i vladati.
@REALNO Realno je jedino to da si ti glup ko noc. Ne znas ni ko su, ni sto su, a nije ni bitno na kraju krajeva, bitno je to da je divljak napao zenu i sina. Bolesnom umu, kao sto je tvoj prvo sto je naumpalo je SERIJET. Glupsone, razligu sa ovog portala, ne zagađuj ga svojim prisustvom i glupim komentarima.
NEKI MUHAMEDANAC IZ BOSNE KUPIO NEKU GURBETKU,I NARAVNO U SKLADU SA SERIJATOM,MOZE JE CAK I KAMENOVATI! KAKVA VERA TAKVI REZONI!
eto jos malo pa se moze prijavit na konkurs za drzavnog sluzbenika-ispunio je jedan od uslova ... :))
Welcome to reality
Cim je to RS ne moze to valjat\' btw 65 godina !? pa sto se nisu branili
sram ga bilo, svoje komplekse liječi na ženi i djetetu, kakav je to čovjek koji može dići ruku na ženu i dijete!
pa koce pravit probleme nego RS
Ima li kraja ovome ludilu!!??
Proš\'o post!
i ja mlatim svoju zenu tokom seksa , al na njeno insistiranje
Koja budala sa 34 zivi sa sezdesetpetogodisnjim starkeljom, jao, mladja od mene, ne mogu da se nacudim. Nisu tu cista posla.
A mene u selu mlatili su svi moj pijani babo ponajvise ti........