Jutros u Sarajevu
0
Gorjele romske barake
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komisija za utvrdjivanje stete ,izjavila da jesteta ogromna, ali srecom ljudskih zrtava nije bilo
Uvijek se zapanjim kako se od zrtve rasizma ljudi okrenu u najbijednije rasiste, cim im se da prilika. Cijeli svijet nas prezire, ali smo eti mi nasli Cigane, da ih proglasimo manje vrijedim od sebe. Stoka, zasluzujemo sve sto nam se desava.
bosnjacki nacisti !!!
sace besko mehmedic cigama jeno 50 miliona, za prvu pomoc... sarajevo=raj na zemlji za ciganiju
ciganska posla...obezbjede im stanove u Ilija[u, njima daleko pa ih demoliraju, daleko im i Blazuj pa evo prijedlog da im napravimo stanove tik uz magistrale, blizu dzamija, i slicno.
Ma slavili povoljan rezultat pa se malo izmaklo kontroli :) Šalu na stranu, jesu li ovi bili dobili stanove od Šveđana pa ih demolirali?
zarakujali se malo cigani