Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces ti na nasem portamu mahmicu ti u usta zvaljava.....
@zaGorana yebo ti sebi dijete malo lojavo balisko. sto si bolan iskompleksiran, zasto branis muslimane, yebo ti terorista sestru u paksu.
svaka čast za kom. Sa-X dize uzbunu svakodnevno sa senzacionalnim naslovima, moze se cak posumnjati da je ovaj portal iskljucivo namjenjen za prepucavanje, pljuvanje, dizanje medzureligijskih tenzija i slicno. Kao prvo koga boli racku sto je gorio automobil stranih registracija, izgleda da vam fali vijesti, pa cim vidite nesto uzbudljivo i nesvakodnevno na ulici primorani ste da napisete tekst, a dovoljno je ubaciti jednu od ove 3 rijeci (Srbin, Musliman, Hrvat) i odradili ste posao, clanak ce biti sigurno procitan od kamare degena ! I kao drugo, dali ste se slucajno zapitali (ako mozete vec da se zapitate) dali je auto slucajno vlasnik zapalio, to se desava cesto, tip jednostavno hoce da mu osiguranje vrati pare, mozda je neki Sandzaklija zapalio auto drugom Sandzakliji, mozda je neki pravoslavac zapalio auto Sandzakliji...itd, postoji milijardu varijanti prije nego se zakljuci da je odma Musliman zapalio auto jer su tablice iz Srbije...
Citajuci komentare, stidim se sto sam rodjena u Sarajevu, vecinu komentatora bih smjestila na psihijatrijsku kliniku, kakva bolesna razmisljanja, ne znam da li bih vas osudjivala vise ili zalila, jer mi izgledate pravi psihicki bolesnici.
Braco Bosnjaci, znam da vam je krivo sto mi imamo slobodu kretanja bez viza sa srpskim pasosima, ali nemojte toliko biti ljubomorni i agresivni. Mi Sandzaklije cemo vam slati garantna pisma da i vi malo svijeta vidite i izadjete iz te svoje selendre za koju mislite da je centar svijeta. A gdje si ti ono parkirao dzipa, svega ti? Sad si opet Srbin, jeli? Pa za par dana Bosnjo, \"nas hrabri branitelj\", dok se nesto dijeli, naravno... nego gdje se ti parkiras, jeli?
obracun sandzaklija
J E B E M M A T E R S A - X R E D A K C I J I :)
Jel to \"Hrasno\" u teheranu ili islamabadu?
@ Goran Svaka čast na komentaru mnogi bijednici u glavi bi trebali pokušati da se na vas ugledaju kako treba komentarisati i razmisljati. Ziv bio i sve najljepse pozdrav.
Glup si !
zato sto su srbijanske table,uzas docete i vi u srbiju klosari
zato sto su srbijanske table,uzas
J E B E M T I I N T E R N E T K A D G A S V A K A G U B A K O R I S T I S V I S T E V I M A L E M A C E
Svaka čast to je komentar a ne ko ovi papci što su gledali \"Rane\" pa im se napelo govno a misle srce junačko. Kanite se šuplje priče po ovom gradu ima na stotine stranih tablica i sandžaklija i srba i hrvata i muslimana normalnih običnih ljudi pustite nek normalno žive hodaju rade a ufatite se il knjige il motike majmuni majmunski !!!!!!
Braco Bosnjaci, znam da vam je krivo sto mi imamo slobodu kretanja bez viza sa srpskim pasosima, ali nemojte toliko biti ljubomorni i agresivni. Mi Sandzaklije cemo vam slati garantna pisma da i vi malo svijeta vidite i izadjete iz te svoje selendre za koju mislite da je centar svijeta.