Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidio sam ovog levata istu noc, zamalo je jos 3 sudara napravio
http://www.youtube.com/watch?v=m-mU7ksDA5g
Evo istine! Momak je vozio djevojku iz OŠ Osijek kod ministra Ahmetovića da joj ovaj da stipendiju.
Ne seri matereti.Sigurno radiš u Toplanama pa se praviš pametan.Prepali ste se Mehmedagićevim izjavama za finansijsku policiju i reviziju zaposlenih.Nevjerovatno je da na blagajni u B-fazi na naplati radi četiri radnice plus jedan zaštitar. U kotlovnicama radnici od 8 radnih sati prespavaju šest.Ovu sedmicu gotovo da ne griju nikako a danas je u potpunosti grijanje isključeno.Dali se zapitaš kome idu te uštede?Za struju pogotovo nije istina.Pokušaj ti da ne platiš jedan mjesec.Slijedi isključenje. Što se tiće divljaka po gradu tu si jedino u pravu ali je i to odraz ratne i poslijeratne migracije stanovništva, nezaposlenosti, siromaštva, zapuštene omladine itd.Ovakvo stanje je u svim BIH gradovima bez razlike, jer ljudi žive od mita i korupcije i sve se vrti u krug.
Ovo sam zvonko i ja htio napisati, sigurno je tako bilo
ODE NAĐIĐANI KONTEJNER VRIJEDAN 10 000KM
gagag jebo ti čitav b. potok mamu seljačku
kako je ova suvozacica izasla kad su vrata smrskana mora da je gimnasticarka pa se kroz prozor provukla
zivim tu, nije vozac pravi probleme policij, vec cuvar tog poslovnog prostora.. pa su ga lijepo odveli da riba podove.. kako sam ja cuo drugo vozilo mu je uzelo pravo prvenstvo, on pokusao da izbjegne i zabio se gdje se vec zabio
kako mrzim Golf 2. k\'o kakav parazit je :P
Jarane, pa ti si savremeni Šekspir :))) Svak čast.
Vidi se na slici da je momak dosao u Bosna sunce osiguranje da registruje auto.
mala ga pusila za 10 maraka u voznji. balavi debil joj svrsio u usta, ona se malo iznenadila i ujela ga i eto ti belaja. nije imala vremena da obrise spermu oko usta pa je (pametno) napustila mjesto udesa.
da mozda mlada nije odnijela gudru sa lica mjesta u toj torbi
Sigurno je iz Čajniča :D:D