Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
motivirajuće okruženje, agressive skeđul kažeš
"gazda"? omg...
društvo jednog lica.
krivicno djelo teska tjelesna povreda - a nikako nije pokusaj ubistva :)))))
bit će osiguran ako ne tuži, pošteno
da bi neko bio gazda treba prije svega gospodin bit i da ga svi vole i cjene.. a ovo je primjer papka kojeg je gladan kuvac napravio ... sad kad ides i kroz zelenu pijacu i buvljak skoro za svakim stolom cujes "gdje si gaza"
@tuzlak ma ima i kod nas jako rijetkih slucajeva gdje je gazda prije svega covjek i koji ima karizmu da ga cijene radnici znam jednog koji i kada nema sezonskog posla obidje radnike kucama i bez pitanja treba li im sta da im po pet stoja dok ne krene posao a on skroman ti bi rekao da je on radnik
Gazda provjerav'o zadnji kočioni sistem.
Ovo kao u onim ruskim video snimcima sa ulica... Napredujemo očigledno...
Mozda je kriva gazdina zena, sta znas
ništa nije čudno.