Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za FUP , hvala vam.
Ima li puno ime i prezime ili samo inicijale
Treba ti ime pa da znaš kako ćeš komentirati?
Čovjek kao prvo nije psihički stabilan nikako , da su se institucije prije pobrinule za njega nebi došlo do ovoga. Tako da nije za nikakvog provođenja nego za liječenja.
Ime mu i prezime javno objavit a policiji dati odriješene ruke da ga dobro al ono dobro ispendreči da mu slovo B više nikaf ne padne na um.
Da je samo Baščaršija ili samo Međugorje ili ako će već na oba ta mjesta da je bar sa Pala a ne iz Kreševa onda bi znali na čemu smo. Ovako smo zbunjeni
Samo zbunjen....ili???
ahhaha, od maja je mogao pojesti sebilj. Svaka cast na efikasnosti, samo 4 mjeseca prosla
Očito nije ni mislio ozbiljno
Istramirano srpsko dijete, nije terorista
Je li ovaj terorista? Ili se radi radi o rokeru sa malo dužom bradom i podvrnutim pantolama?
Pa za tih par mjeseci mogao je napraviti sta pozeli🤣🤣🤣🤣
Mogao je i atomsku nabaviti da se zadao :D
Zato se gospa ne javlja više.