Saobraćajka na Čengić Vili
0
Ford Focusom udario pješakinju kod Vjetrenjače
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je mensur udario kontejnerom pa niko ni riječi da kaže.
mozda ford nije kriv!!!! sta mislite o tome!!!
Sigurno je bila navijač želje plavi kišobran,a on navijač Sarajeva crveni ford.
mamu vam vasu i brisanje komentara.. svaku sugestiju obrisete.. isto ko da bh politicari vode ovaj sajt! nemze te vi prihvatit kad niste u pravu!! shupci jedni glupi.. krete-ni jedni! mama vam se n_a_j_e_b_e_m samo sam napiso da je naslov bezveze i da nije uredu pisat fordom udario pjesakinju, jer to je nebitno.. bitno je ko je udario a ne cime je udario.. A NA TAJ KOMENTAR IMO 50 LAJKOVA! VAMA TO SMETA, VAS TO BOLI! pos_ere_m vam se u usta!
ja sam gledao kako se desilo ovo.ovaj ford je isao iz pravca vjetrenjace prema bosmalu,vjerovatno je prosla kroz zuto jer je isla bar 50 kmh,a iz drugog pravca je isla siva laguna koja je skretala prema otoci,ova sa focusom je pokusavajuci da izbjegne sudar sa lagunom je kocila te nakon malog kontakta odbacena na TROTOAR gdje je pokupila zenu,znaci zena je nastradala hodajuci trotoarom,
Pa nije se desilo na pjesackom prijelazu a u BIh nije donesen zakon dase postuju pjesaci akosu zakoracili na put. Sta kaze zakon ako se nesereca desi van pjesackog prijelaza BIH zakon po pesu.
vise se ne puca,sad autima ljude gazit zabavnije je ,ha ?
Omere crni, to ti je isto ko da kazes da si zivio na grbavici 20 godina, a nisi stadion nikakav nigdje vidio :D
Let the Game Begin!!
Poslije nozeva i pistolja,hoce reci borbe prsa u prsa i paljbe u Sarajevskim naseljima,krenulo se sa mehanizacijom..ostali djelovi BiH su pod opsadom..Vazdusna opasnost u Tripoliju..
sto mi davate palac dole
Da nije krenuo na vjetrenjace Brz oporavak nastradaloj
vidi dobrog kisobrana
Zelim brz oporavak svim sudionicima. Zar je vazno tko je kriv?
jel to znash mog druga Minadira Behmena?? de mu reci da mi se javi kad ako ga vidish negdje usput!!
BEHMENE OSTAVKA BEHMENE OSTAVKA BEHMENE OSTAVKA BLA BLA BLA jel opet Behmen kriv mamlazi jedni ?
poserem vam se na \'\'saobraćajku\'\'