Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno je razumijem.
interesantno koliko je drustvo postalo bolesno u svojim podjelama individua vise ne postoji odjednom je to \"focanka\" i to je najvaznija stvar u cijeloj vijesti mogu razumjeti mahaluse da tako pricaju ali nekakvi \"profesionalni\" novinari?
ahahah samo udri polupaj sve :))))
MICA UBICA kucajte na jutjubu i sve ce vam se objasniti!!! :)
куцајте на јутјубу \'\'мица убица\" и све ће вам се објаснити!!!
Portal promijenio ime zbog pokrivanja šireg regioa jer je navodno prerastao Sarajevski kanton, a onda plasira mahalske informacije kao vazne vijesti- sramota...
pošto jaja.hehehehe..........
sto se tice sarajevskih opstina, barem onih saltera koje posjecujem u novom gradu, novom sarajevu i centru, situacija je znatno, znatno, znatno bolja nego prije 10-15 godina. ima neki red i opstinarke ne mogu zabusavati a ni seljacine koje dolaze ne mogu tek tako uskakati preko reda.
glupani sa portala klix dokle vise glupani
Naleti i do sarajevskih opstina...
Samo napred, pola tih šalteruša ispija kafe i ne radi pola dana ništa a onda *e*be ljude koji dođu po najobičniji list papira i bez ikakvog obrazloženja kaže da to nije to što tebi treba ???
Čuvaj se Hrvata iz Doca Srbina sa Sokoca Bošnjaka iz Stoca i Fočaka bilo koje religije.
podero bih je ko focak rodni list.
Jedno je razumjeti ponašanje, a drugo opravdavati ga. Ne opravdavam ga, ali ga razumijem. Meni je recimo X puta došlo da uhvatim onu radnicu na šalteru kroz onu rupu pa da je otresem od ono staklo, ali postoji neki regulator samokontrole, pa iskuliraš.
sto se focanka ljubi u vrat? zato sto nema obraza :p
sve je to lijepo sto si napisao medjutim ja ne opravdavam to sto vi opravdavate a to je da lupas tudju u ovom slucaju drzavnu imovinu i jos zivotom prijeti radnici, to je nista drugo nego pusteno sa lanca i ne trebaju cuditi naslovi crne hronike ubo, zbo, ranio, upuco itd, jer je to vama ocigledno postalo normalan nacin ponasanja, neko ti oduzme pravo prvenstva ti ga stignes i upucas... mislim onooooooo ba
Otkud Fočanka u Foči, jel to ukinut Genocidistan?