Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njih dvojica su rodjaci :D
Sve rođeni Tuzlaci :DDD
Specijalna policija u fantomkama treba da patrolira u BiH i RS 24/7 te da rikta kulturu građana sa tonfama i onim pendrecima od 1,5 metar, elektro šokerima, a po maloj sumnji da puca!
Opet slika iz Zenice
I ovo je rezultat rada domacih nacionalistickih stranaka u proteklih 25'godina!
U Tuzli je i kriminal multietnički :D
svagdje je
Imamo najbolju policiju na svijetu svi su im od ranije poznati ljudi sve znaju.Sigurnosna situacija zadovoljavajuca
Ja sam zadovoljan, baš onoliko koliko je i situacija zadovoljavajuća....
to nema veze sa policijom nego sa tuzilastvom... upravo to sto je neko "od ranije poznat policiji" treba da govori da je policija vec vrsila hapsenje, tj. radila svoj posao kako treba. e sad zamisli kako se tek policija osjeca ruzno kada vidi da nekoga opet pustaju PS nisam policajac :-)
Dali nam je potrebna ovakva BiH?Naravno nije,zgadili su BiH najiskrenijim patriotima,oni što obnšaju funkcije vlasti radi vlasti i sebe a ne radi BiH.Ovakva kakva jeste BiH, još malo pa neće trebati ni njima,normalni je već odavno napuštaju.