Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka neka, i njemu ce neko seku opalit.
To su ovi kamatari BIBI debeli sa korumpiranim iz MUP-a ako se sjecate sto je plakao protiv Mirse Svicarca ..... smjestili ovom covjeku lazno silovanje .... a zauzvrat ga ucjenili da njegov otac uplati 100.000 KM u kesh-u jer njegov otac ima firmu Gradex .... A ovaj nije htio platiti Mup-ovcima ... i ovi ga stavili u zatvor na mjesec dana. A nacelnik opcine Tuzla pokriva se kriminalne radnje kao i opcinsko vijece iz SDP-a za ovog debelog Bibija.
Ma danas je sigurno, da te niste ne moze iznenaditi. Tesko se cuvat belaja :)
Ma svi mi znamo ko je nas Moca, i da je to laz cista... ima on takvih curica na bacanje!! Ko zna zasto ga je prijavila,..