Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maoča be like : Fuck yea
nije mi jasno u šijama ima stzacionirani radar tu svi voze opreznije. koji majmun je kriv i jurcao ovdje
stacionarni radar hvata samo na jednom mjestu. ko redovnije putuje tuda uspori samo na tih pedeset metara gdje radar slika.
kako ti nije jasno, stacionirani radar je 3 kilometra odavde.
da imamo šerijatski zakon ovoga ne bi bilo... bile bi samo nesreće sa kamilama i devama "u sudaru učestvovali DevaX3 i Kamila 6"
@MehoPipa Serijatski zakon nuzno zahtijeva kamile? :D O Boze...
@WilliamCostigan apsolutno... kamila je zakon :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stanje na bh putevima je očajno, i strašno! Od samih puteva, do šofera i njihove saobraćajne kulture. Nadam se da će povrijeđeni biti dobro, te da im povrede nisu opasne po život.
Škoda i Citroen, duel giganata
Još jedan radar u Šije.
naprotiv, bio je radar, i opet sudar... logika bi bila: "skinuti radar"
@MehoPipa Kroz Šije se "baš može voziti". Ravno dobar put. Mjesto je naseljeno zato bi trebalo jos radara, jedan najmanje. Često putujem tamo i vidim kako budale voze.
Je su li mještani ovog sela Suniti ili Šije?
@Palmyr ?
Golf pretežno na gumama stoji;)