Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najedite se od komentara govna kliksovačka, i onda se pitate što vas hakeri napadaju.
Dabogda im hakeri djecu guzili su supak svaki dan.
Zakljucajte komentare. Saucesce porodicama tragicno nastradalih.
BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA BOSANKSKA GRADIŠKA Pa crknite od muke vlaška gamad
rip
@1831 - ti misliš da je on shvatio šta si ti napisao:)? Nemoj ga zamarati, ispravit će mu se vijuge u potpunosti...:)
www.spoted.ba registruj se i upoznaj se !!!
Bosanska Gradiška je definitivno pogrešan naziv. Nije se zvao ni Gradiška. Grad se za vrijeme rimske vladavine nazivao Serbinum, a za vrijeme osmanske vladavine Berbir. Inače prefiks bosanski u mnogim gradovima je pogrešan, jer zapadno od Vrbasa Bosne nije ni bilo, već "Turske Hrvatske".
1831. Nisi dobro upućen, jer se grad zvanično zakonski zove Gradiška a ne "Bosanska Gradiška"
Najgore je živjeti u zabludama, i uvjeravati sam sebe u laži. Gledaj istini u oči pa kakva god bila.
Ako su srbi onda je dobro,
A sta si ti???? Necovjece! Pa dok je takvih kao sto si ti ovakve vijesti cemo i dalje citati svaki dan. Negativci privlace negativnost svu ,ali sto je najzalosnije, necemo TAKVE kao si ti gledati u ovim olupinama !!!! vec nevine ljude.
Bosanska Gradiska ne postoji.
A ko ce Zvorniku dati prefiks "bosanski"?!? Jel onih 5% Muslimana ciji je procenat jos u opadanju i koji vecinom zive u Tuzli! :DDDDD
Bice i Bosanski Drvar kad je mogao biti Titov Drvar. Zvornik je Bosnjacki grad, prema popisu iz 1991 Bosnjaci su bili apsolutna vecina. I ponovo je visok prirodni prirastaj u Zvorniku zbog povratika Bosnjaka... Samo polako, Srbe tamani bijela kuga, a Bosnjaci idu naprijed zajedno sa Albancima
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dragi građani sve je do nas. Ne poštujemo propise nikako. Gdje je ograničenje 60, vozimo obavezno preko 80, a gdje je 80, po 120 i više i to sve na ovakvim cestama kakve su naše. Pitam se da nema stacioniranih radarskih kontrola kakvo bi tek stanje bilo. Kad nas murija zaustavi i utvrdi prekršaj, cvaja je tu obavezno i tako iz mjeseca u mjesec iz godine u godinu - sijemo smrt na cestama i jačamo korupciju. Izgleda da svi oni vicevi o nama kao baksuznom i nakardnom narodu nisu samo vicevi, već živa istina. Ukoliko ne dođemo pameti, nema nam boljitka. Žal za žrtvama i porodici saučešće!
ako se igdje vise gine po glavi stanovnika nego kod nas evo glava
pa ukinite komentare pobogu, zar dosad nije jasno da pojedincima ne postoji dovoljno sveta tema da ne seru i ne pisu bljuvotine?
Ginemo na cestama ko da sutra ne postoji...samo po gasu retardi jedni
Svaki dan neko gine, sto u minskom polju sto u nesreci... Isto kao da je rat jos uvijek
Izgleda ni jedan dan ne moze proci bez nesreca. Tuzno