Crna hronika
0

Dvoje mrtvih u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bosanske Gradiške

FENA/SRNA
Dvije osobe su poginule, a tri su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 10:45 sati u mjestu Romanovci kod Bosanske Gradiške, na starom putu Aleksandrovac - Topola.

U sudaru Toyote i Forda Focusa poginuli su vozači inicijala M.Ć. (55) i N.T. (49) iz Velikog Blaškog, u opštini Laktaši.

U ovom udesu povrede su zadobile osobe čiji su inicijali G.M. i Ž. G. i M.M. Povrijeđeni su odmah prevezeni u Klinički centar Banja Luka gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za torakalnu hirurgiju dr. Zorana Dakića, pacijentica G.M. je primljena u svjesnom stanju sa dominantnim povredama glave i grudnog koša. U toku je dijagnostička obrada, a trenutno zdravstveno stanje pacijentice je stabilno.

Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za neurohirurgiju dr. Predraga Ćosovića, pacijentica M.M.je zadobila povredu glave, gornje vilice i prelom desne nadlaktične kosti. Urađena joj je kompletna dijagnostika, a trenutno zdravstveno stanje pacijentice je stabilno.

Saobraćaj na ovom putu bio je potpuno obustavljen do završetka policijskog uviđaja.

Srna nezvanično saznaje da su smrtno stradali Milenko Ćulibrk i Nedeljko Trivić, a da su povrijeđeni Gordana Marić (37), Željko Grmuša i dvanaestogodišnja M.M.