Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam ja ovog malog. iz buljakovog, voza bijelu corsu. studira u zagrebu zurn.alistiku. ima slab mj.ehur, pa mu mama zapakuje domaceg ca.ja da ponese sebi dij.ete.
\"...u kojima se nalazila suho-zelena biljna tvar ukupne težine 13.202,9 grama, a koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu tipa marihuana.\" otkud znate - mozda decko svercuje čubru
Jooooo traveeeeeeee !!! :) :) :)
NA SLICI IMA 5 MOBITELA:)
Cuj \"pao\", kao da je nekome zao sto je \"pao\". E moj novinaru, kako ti pises, takav ti je narod oko tebe. Tuga, jad i bijeda.
ko god je ovo radio, vidi se da je tezi amater... to se fino spakuje ili u rezervoar ili U rezernvu gumu... i naravno, bolja amabalaza je pozeljna... takodje, zamotati u \'peanut butter\', da se zamaskira miris, posebno ako se naleti na psa koji je treniran da nanjusi narkotike.... ha ja...
\"Također su izuzeta tri mobilna uređaja, 400 eura i 60 konvertibilnih maraka\" Ja ovdje vidim 5 telefona a vi ???
Lek.
vala bas...
Ima momak damu mora se priznat :)...ali zato su tu nasi MILICIONERI HURAA
\"PAO\" ???? Po kojem je to pravopisu? Uličarskom? ..............