Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboga kakve tipove vozila i mašine se i danas koriste za vatrogasne potrebe, za izgradnju puteva, za prevoz i slično... Neki dan na autobuskoj stanici vidjeh autobus iz filma "Ko to tamo peva" i sve očekujem kad će izaći kondukter Krstić, pjevač, Brka, Miško i ostala ekipa...
+ ako ja dobro vidim ovdje na kamionu pise 'Sarajevo' !!???
Kamion isti Šiljo samo mu uši fale
Ovom FAP-u fale bobci na blatobranima?
Normalno da je drama, kad je ovaj FAP stariji od svih vatrogasaca zajedno. Njemu treba pola sata da krene i još prospe pola cisterne dok stigne na mjesto događaja.
Općina od posla! ..ccc ?????????
Za informaciju , Na slici nije muzejski primjerak vatrogasnog vozila , na zalost....
Sine FAP 13-ka, ide šeeset al' ruči ko da ide trista.
u zgradi nema protupožarni izlaz...bilo bi fer da država reaguje i napravi izlaz u slučaju opasnosti
Pa ovi nemaju ovo nemaju ono morali su ono , kakva je to zgrada koja nema hidrant makar u njenoj blizini ,pitanja pun ***ccc??????????
Ovo mi vise lici na triler nego na dramu.
cudi me da ova vozila od 50 godina nisu to uspjeli.. bas me cudi..
ko da mu je rađena limarija
Vatrogasci koji ne znaju isključiti struju u glavnom razvodnom ormaru zgrade????? Mrš u školu!!!! samo grah kuhati znate.
@catapa Daj ne seri, posao vatrogasca u Gračanici je manje opasan od putara sa lopatom koji čisti, sada, poslije zime. Šta su to vatrogasci bolji ljudi od drugih koji obavljaju savjesno svoj posao. A da znaju svoj posao, znali bi ugasiti struju.
Ne mora značiti da ne znaju, već nemaju ovlasti za to. Elektroprivreda je dužna isključiti i ako u kratkom vremenu ne može poslati ekipu, to treba da uradi daljinski isključenjem trafo stanice.
npr, na ovaj stari vatrogasni kamion se nisam nimalo naložio.