Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvataj se metle, pusti paraglajder
UDAJJJJJJJ SE ZA MENEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
glupi su vam komentari i u najmanju ruku zlonamjerni..djevojci svaka cast na hrabosti , nesreca se svakom moze dogoditi a nadam se i ovim sa zlonamjernim komentarimai
Ovo ko da je lovac napisao, 40m :))
Bolje joj je praskanje od skakanja.
Zato su sinoć prikazivali onaj film na TV Nebo iznad krajolika.
Bem te smotanu, gdje si ti posla ?! Radjajte djecu, budite uzorne supruge umjesto sto se bavite slicnim glupostima.
@Moamer Ma ja, nek žene kuhaju i šire noge nama kad kući dođemo pijani iz kafane naloženi na neku debelu pjevačicu??! Pa nije ovo Iran moj Moamere. Pusti žene nek vide i one malo života, nisu robinje.
Doslo vrijeme da se mece i u '93 :D Ostala da visi na 40m visine :) Prizemljit ce je vec neko nemate potrebe da se brinete ;)
letach-metach ?
Ja bih met'o i u 95-o
ko daje ovim ispod 30 da glasaju, voze i lete u pm
da, uvijek me prepadnu kad izlete iz kontejnera ..
Pa obicno neko zakaci njihov kontejner pri divljanju ulicom a ne obratno .. a to za javni prevoz .. jesi cuo ikad da stariji imaju prednost za sjedala ? I dje nece gundjat kad je mladez sve nekulturnija .. sjednu balavci u tramvaju/troli nabiju slusalice i prave se ludi ..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)