Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je malog i nadam se da ce se oporaviti ali petarde se prodaju ko zvake. Neki dan gledam dva drota prolaze pored standa sa petardama i ilegalnim CD-ovima i DVD-ovima i izljubise se sa "biznismenom" ko sa najrodjenijim a ovaj im kao znak paznje tutnu po pregrst petardi u ruke. Ja se pitam sta njima pise u opisu radnog mjesta, imaju li oni uopste nesto takvo?
Ovo se malo klixovci dodvoravaju banjolucanima ;)
Treba petarde bez fitilja. Ove sa ovim kremenom ili šta je već vrlo su opasne, nikad ne znaš kolko joj treba da pukne
Kako i neće kad se ne smiruju od 01.01, roditelji im pijanče po 20 dana, moraju djeca nešto raditi, :D :D
Petarda je,nakon saslusanja,pustena na slobodu.
Perarda je nakon saslusanja pustena na slobodu
bio na dočeku u bojdo, 2 debela sata djeca od 7-.... godina bacaju petarde a policija od njih 50 metara. šta koji qrac drvene bez veze ka oni sami dozvoljavaju da se petarde bacaju na javnom mjestu. kod nas je vječito pravilo da onaj koga uhvate na njemu se kola sva slome, u ovom slučaju taj dječak i njegovi roditelji brz oporavak......
Jel ovo ruka Fedje Krvavca na slici?
sve zabranjeno, a sve mozes kupiti na sred ulice i to fino izlozeno na standovima...