Zaključen sporazum
0
Dileri iz Doboja priznali krivicu
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sudu treba napravit cjenovnik za ove nagodbe. Cuj nagodba za nesto sto je ocigledno. To samo kod nas ima. Nagodba se radi kad i tuzilac i optuzeni imaju pola-pola sansi da dobiju ili izgube slucaj i kada optuzeni nesto ponudi tipa oda ko je nalogodavac i slicno. Ovo kod nas je farsa.
Ovakvim smiješnim presudama naše pravosuđe šalje poruku građanima da postanu veliki ili mali dileri droge. Ne radiš puno,ne plaćaš porez, možeš za kratko vrijeme zaraditi dobru lovu i truješ omladinu, a ako te slučajno uhvatimo, nagodićemo se. Za ovu i druge vrste kriminala trebaju nam kineski zakoni.