Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Romska posla
čim sam pročitala naslov pretpostavila sam da su cigani, te dalje u tekstu potvrdih pretpostavku.
To što su Romi ne opravdava Trojku koja je na vlasti u KS jer ništa ne poduzima po pitanju sigurnosti gradjana KS.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Televisa presenta
Različitost kultura učini nas da svoje još više cijenimo i budemo zahvalni na nacionalnom identitetu Bošnjaštva, kulturološke čednosti i ljepote, a tuđe svakako treba poštovati da bi stekli svijest koliko je naše zapravo bitno, a romi ko romi, nista neobično, imaju i Srbi svoje snahokonačište gdje u vlaš.kim običajima je da svekar spava sa snahom i to je njihovo i ne treba ih sputavati u njihovom ponosu i nasljeđu :*
Prepale se sarajlice da nisu veabije,pa bruka za metropolu!
Klasicna kraljevska porodica
Znaci zena nije napadnuta 'nako kako su novinari i Božesačuvaj jedvačekajuci likovi pohitili pomisliti i napisati.
Najlakše je napisati "Ciganija poprilična" i sve okrenuti na zajebanciju, ali oni su pogan, prava pogan. Džepare, obijaju stanove, podrume, garaže, prevrću i uništavaju kontejnere po čitavom Kantonu Sarajevo, organizovano prose ispred svakog trgovinskog centra i semafora, banda da ne može biti gora. Šta su prethodne vlasti, a i ova današnja učinile da riješe ovaj problem, ništa.
Teška ciganija
5 na ženu,odakle majmunima lova, nigdje ne rade....
Hebace te sada ramo, ramo , ramo druze moj
Ja što može ova cigani ja pravit sranja, bolesnici, udaju djecu, samo ne znam odakle im pare.
Auu jbt preznojih se dok skontam
Eh eto, opet firauni i njihova firaunska posla...Dokle cemo vise zmiriti na njihovu bahatost, kriminal, i govoriti da su ugrozena manjinska romska populacija?! Koliko se ucinilo za ovu populaciju, svi bi trebali imati stanove i diplome fakulteta, ali stoka nece da radi niti da uci, hoce da prosi i krade, nece da se prilagode niti jednom sistemu osim cergi i to je to...
Cigani vječno u 10.stoljecu
Maš u Indija rodna
K’o da pripadaju Rothschild-ima.
Trebali ste odma napisati da su romska posla ovako samo uznemirujete javnost, istrazujte malo o prosjacenju maloljetnika i gdje novci zavrsavju pisite malo o tim kriminalmnim aktivnostima roma koji iskoristavaju maloljetnu djecu uradite malo istrazivackog novinarstva nemojte samo copy paste raditi.