Policijski izvještaj
0
Dan prepun krađa u ZDK
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod vise nema za kifle ceka nas sranje veliko
@ Mitar RS A vi u RS-u imate sigurno, jer Milorad krade, ne samo za sebe, nego i svoje \"slijepe\" podanike. Nismo Bosnje, nego stanovnici Bosne i Hercegovine i ako ne znate citati/pisati niti prepisivati ima uvijek opcija copy/paste: ugostiteljski objekat se zove \"Magnolija\", a ne Mongolija.
Sta ce jadni ljudi nemaju sta jesti u propaloj federaciji. A imena kafica pokazuju gdje u kom pravcu idu bosnje: Dzungla, Mongolija
@Kosacha Prijatelju moj, kad ti treba za druge, uzimaš i 1 KM ! ! ! Ako misliš da ovoga nema u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banja Luci, Bihaću, ..., onda se varaš..
hahahahahahahahaha ciiggaannijeeeeeeeeeeee 10 maraka maznuli lopovi hahahahahaha uvjek ste bili sitna riba,.... buranija, kokosari!!!!! sta nam turcin napravi yebo mater svoju, sto ih ne odvede sa sobom.....
Da jednom od njih ruka odsijeće, samo bi rijeki ponovo krali, ali neeeeee, i lopovi imaju svoja prava!!!