Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa i u Zenici danas auto udarilo dijete ccc nedo Bog dragi nikom :/
jebote alija ko sve zivi u bosni i kakve face nije ni cudo da se ovo desava
pješaci koji idu desnom stranom ceste = latentni samoubojice.
Znaci ti vozis desnom stranom i pjesak ide desnom ivicom ceste, taj pjesak je samoubojica? What the fuck man?! Taj pjesak je samoubojica jedino ako on tom desnom stranom ide prema tebi, ali okrenut ledjima je ispravno. Nisi nista pogrijesio samo si zaboravio dodat tu sitnicu :P Ja bas jucer vozim a pjesaci idu prema meni, jos zauzeli 3 metra ceste. Ono kao da su na trotoaru.
pješaci su po zakonu dužni da se kreću lijevom stranom, tj. u susret vozilima na cestama van naselja. razlog tome je jednostavan - da može vidjeti vozilo koje mu dolazi u susret i pravovremeno reagovati u slučaju potrebe. pošto niko nije bezgrešan, pa ni vozači, ovako se smanjuju šanse za fatalni ishod.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nedokazan narod , koji se krece kao da je u svojoj basti kad je na ulici,.... nocu hodaju po asfaltu u crnoj odjeci tako da jednostavno niko ne pazi,... ceste su slabe, auta uzasna i jos pjesaci na cesti,.... uzas i to je onda sve splet nesretne okolnosti
Ne daj Boze nikom da se desavaju takve i slicne stvari. Ali tesko je rijesit preoblem nesavjesnih vozaca i nesavjesnih pjesaka. To je skoro nemoguce. Ja jucer krajem dana vozim kroz Doboj, ubi ono sunce u oci skroz jos bilo na zalasku pa jos gore, a po pola ceste hodaju deseci pjesaka. Mislim ja se maksimalno trudim i gledam, al cekaj jel ja jedini moram bit oprezan? Sletit u kanal radi pjesaka koji svojom sirinom tijela zauzmu sirinu ceste od 3 metra? To nikako nije ok.
od Bos.Broda prema Derventi je zivi ruski rulet na cesti,... te kamioni ,.... freze ,.... pjesaci i bicikliste pa onda pijanice sa vozilima sto se ukljucivaju u saobracaj sa parkilastima gostijona
Ja danas na biciklu, i žena ispred mene pretiče cestu sa djetetom u ruci uopće ne gledajući lijevo ide li ko. Ja zagalami na nju a ona se samo nasmija, kao ono(boli me .urac).
Dvije me stvari interesuju: 1) Ljudi,zar ne mozete,procjeniti kad moze,a kada ne mozete preci(ako ste bas toliki tupani,sacekajte dok ne bude čista ulica) 2) Vozači,pa kad vidis da je neko na prelazu,uspori,bas zbog ovog prvog slucaja.
ovdje nema prelaza. izgleda da nema ni trotoara, a ulica uska kao svirala. vidiš na slici da je kamion zauzeo cijelu traku. jbg žao čovjeku nastradalog ali žao i vozača koji (bar prema slikama) nije imao gdje. čovjek bio u svojoj traci. jbg nesreća za obojicu
@tarcin11 ma nisam konkretno za ovu situaciju govorio,nego opcenito :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)