Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o mirnom povratku Muslimana u RS!
Ne prejudicirajmo. Prošle godine Ramiz Salkić se kune da Bošnjaci ne mogu učiniti nikakav zločin na ramazan, pa ispade na kraju da mogu. Nek policija uradi svoje.
Definicija terorizma: ''Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.'' U NASLOVU TREBA DA STOJI: SRPSKI TERORISTI NAPALI DŽAMIJU U ČAJNIČU!!!!!
Seljadija primitivna
mucki provokatori
Da su muslimani bacili bombu...dodik bi vec drzao press konferenciju u Beogradu sa Vučićem...
ma to su torcida i bbb bacili, malo jace bacili pa prebacili
ehh otkad nismo culi za divno cajnice.. Pozdrav cajnicanima :)
sad dodik, ministar policije, i predsjednik vlade ko čkapi šute, i na kraju če bit, maloljetnici bili malo nestašni.
Pojedini su izgleda riješili da svoje četništvo provode do sudnjeg dana,,,i onda se plasira ona limunada o suživotu ,,, a kako bolan pored ovakvih ispranih mozgova kome su još "turci" pred očima ?
Umjesto da im se pridruze na iftaru i tako da im daju podrsku,oni bombu
Hajde ba ne dizite tenzije, garant neki dječak bacio petarde onako bez ikakvog razloga
@sefkija VLASKA TERORISTICKA POSLA
Pusti bolan dizanja tenzija time nećeš pomoći ljudima tamo
Dižu tenzije pred izbore. Opet će pobijediti nacionalističke stranke jer utjeruju strah narodu u kosti, to im je jedino ostalo!
A kako znaju da je bomba bacena sa vece udaljenosti? Samo jos da kazu da je neko iz FoĆe bacio 😂
Da to nije onaj topdzija sa Dobrinje. I on svaku vecer uznemirava ljude kad rokne granatu pa nikom nista... hehehe
Ma samo ometanje javnog reda i mira. Neko se napio malo. Nije to ni sirenje medjunacionalne mržnje ni pokušaj ubistva. Jeli tako MUPRS i Tužilaštvo RS?
Čovjeku ispala bomba kada se pregeo.