Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu "losi putevi pa se gine" ??? U Sarajevu SU SVE glavne ceste rekonstruisane, i najvise se gine bas na glavnim saobracajnicama u smjeru istok-zapad (I obratno) gdje gamad vozi 120 - 150 km/h. Maksimalna brzina na Zapadnom prilazu, to jeste dionici M. Raskrsce - Cvor Ilizda istok je 90 km/h, a SVAKO VOZI MINIMALNO 110 - 120 km/h. Izgradnja autoputeva I poboljasanje cesta NECE smanjiti broj udesa i mrtvih u BiH jer BUDALE ne postuju signalizaciju!
http://www.***/clanak/Crnahronika/384329/Automobil-Audi-A8-u-kojem-su-uhapseni-Sejfovici-ranije-koristio-Fahrudin-Radoncic
Pukla mu guma u vožnji,nema drugog načina da se prevrne na pravcu
Jedan pogled na felge i imam vec u glavi sliku kako je lik vozio. Obicno ovdje lijevom trakom jurcaju provincijalci u ohrndanim dvicama, koje boli choshe jer voze star auto... ili mladji, "sam svoj majstor" likovi, u "tuniranim" tricama, cvrkama i sl.
brza cesta kontejner auto
Šta se treba desiti pa da renoviraju onu prokletu desnu saobraćajnu traku koja izgleda kao da je iz rimskog doba?! Mislim ima vozača samoubica to nam je svima jasno ali je i onaj dio puta fakat katastrofa.
mene nerviraju oni koji mi blicaju da se sklonim iz iole normalne lijeve trake u makadamsku desnu traku...
pa sigurno vozis 60 i peglas ko da si osvojio cestu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nije se vozilo brzo,malo nisko letilo
Ovo je neznanje ...
"Automobil zavrshio na krovu", kazu! Na krovu cije kuce?!
Pohazbulash li ga podjahkad?!
Hazbo budi originalan, nemoj biti kopija kopije, iliti zadnja slina!