Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hriscansko cetnicki terorista pokusava teroristicki napad na drzavu tako bar treba da stoji u optuznici a oni ga ispitaju i puste.Ovde ima drzavni tuzioc posla a ne neki tamo opstinski kojeg kupe za zvaju km, gdje je ministar cetnicke sigurnosti scepo neoglasava se a daj Bosnjak slicno napravio 20 intervija bi vec dao kakoj ovo napad na drzavu.
...da se eksplozivna naprava "formira" volim ovaj portal ! obožavam!
Pravoslavni fundamentalist,da to nije osveta policiji sto Su u mostaru bacili drzavnu zastavu????
Hoćemo li ga sada zapadnjačkom analogija nazvati hrišćanist (o.pa. islamist)!?
"...Osumnjičeni, M.Š. predat je Okružnom tužilaštvu Trebinje, ali je on ipak nakon saslušanja pušten na slobodu...."
edit: dabogda i dovrsio svoj naum, kad su ga kreteni pustili na slobodu. ovo mi nikad nece biti jasno: KO pusta ovakve na slobodu. pa jbmu moze li jednom imenom i prezimenom da se napise ko je taj tuzilac ili sudija ili koji vrag koji ovakve puste na slobodu nakon "saslusanja".
glup ko tocilo
joj morona glupog
Cigani lete u nebo....
Treba ga shvatiti policija je kriva sto je njegov zivot promasen :-)
Kolko glup moras bit