Crna hronika
0

Bijeljina: Predložen pritvor majci i sinu koji se sumnjiče za ubistvo

SRNA
Okružno tužilaštvo Bijeljina predložilo je pritvor za majku i sina koji su osumnjičeni za ubistvo Dragoljuba Vidovića iz ovog grada.

Tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina Nebojša Jovanović rekao je da su se osumnjičeni na današnjem saslušanju branili ćutanjem, te da će sutra biti donesena odluka o pritvoru.

"Postoji osnovana sumnja da su oni izvršili ovo krivično djelo, te je pokrenuta istraga", rekao je Jovanović Srni.

On je ponovio da će o pritvoru sutra odlučivati bijeljinski Okružni sud, te da će i osumnjičeni R.T i M.T. biti pozvani da se izjasne o ovom krivičnom djelu.

Jovanović je rekao da su osumnjičeni privremeno, do odluke Okružnog suda, zadržani u bijeljinskom Okružnom zatvoru.

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina predali su danas na dalje postupanje bijeljinskom Okružnom tužilaštvu R.T i M.T. iz Bijeljine zbog osnovane sumnje da su ubili D.V. iz ovog grada, saopšteno je iz ovog centra.

U toku kriminalističke obrade osumnjičeni su u potpunosti priznali izvršenje krivičnog djela "teško ubistvo".

Pripadnici CJB Bijeljina došli su do većeg broja predmeta i tragova koji se dovode u vezu sa ubistvom. Po naredbi Okružnog suda pretresena je porodična kuća osumnjičenih, koja je i mjesto izvršenja krivičnog djela.

Pretresom je pronađen i nož kojim je izvršeno ubistvo, kao i ostali tragovi koji će se koristiti kao dokaz u postupku.

Pronađen je i privremeno oduzet automobil "Audi" kojim je tijelo ubijenog prevezeno od kuće osumnjičenih do šljunkara na Pavlovića putu, gdje je i pronađeno.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o majci i sinu, Radi i Mladenu Todoroviću koji su osumnjičeni da su ubili Dragoljuba Vidovića.