Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav debil moras biti da udaris auto u kojem su osobe i ne izadjes da vidis jesu li dobro i da pomognes???Kakav je to mentalni sklop? Hajd na parkingu pa pobjegnes,to kontam,ali ovo?
@TotalnoApolitican Ovaj lik barem nije u politici, kakav debil moraš da budeš pa da one bogate zemlje Jugoslavije a ondaa od bogatih bivših republika i naroda u njoj napraviš ovu PUSTOŠ, BIJEDU, GLAD
Koliko moraš biti zadojen i glup da pobjegneš sa mjesta nesreće!??
da nije nas 5 korpus beba ??
Uzeti mu auto i pod presu!
uvijek pedersko nacisticko auto VW neka mi neko nadje udes gdje su ucestovala americka auta
Napokon da smo dočekali da klix objavljuje vijesti iz Bihaća i to čak dvije u dva dana, sve u crnoj kronici. A što se tiče ove nesreće, namam ništa drugo reći osim da policija ne radi svoj posao.
@master_forever Haha, dobar :) Postoji nekoliko raskrsnica u gradu gdje se ovakve stvari dešavaju skoro svakodnevno, znači da u danu barem 20 vozača kao ovaj što bježi, nekome oduzme pravo prevenstva. Da tu stoji patrola svaki dan i piše kazne imalo bi možda i efekta.
VOZAC NEPOZNATOG VOZILA a imaju svjedoci koji su dali podatke policiji. O cemo ovi na KLIX-u pisu.
Mora da je vehabija, isilovac, terorista. Kažu i bradu je nosijo. Što se bojite da to objavite, ba?
I cetnici nose brade.
Napravi udes... Pobjegne.
...ima ljudi od kojih je pvc kesa vrijednija.
Takve u IRanu odmah objese za muda