Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze modracko jezero doci do izrazaja kada ga Jasmin Imamovic pokorio sa svoje tri bare u centru Tuzle. A i sadsnji lukavacki nacelnik Delic nista ne radi osim da Lukavac prodise haha, pa prodisao je i to momacki
Za ovaj Modrac se danas samo moze cuti ako je kakva nesreca u pitanju za razliku od postratnog perioda kad su tu izgradili "rivijeru" sa bezbroj restorana sa cajkama iz Srbije. Sa pozornosti je Modrac nestao tek kad su obznanjeni rezultati kvaliteta vode.