Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snalažljiv je naš svijet...
Evo ti banana (botu jedan)
Kratko receno: Srpska posla.
@radenagra : Sanjaj i dalje. :)
@Palma1 Počinilac se zove Admir. Sam si rekao da je Srbin.
Sta ti je primjerak Balkanoida. Zivis u Svedskoj, koja ti je omogucila da si u stanju da kupis taj isti Audi, da ga uredno vozas, registrujes i ti opet povuces onaj retardirani prevarantski gen i pokusas tu istu zemlju koja ti je pruzila sve - da prevaris. Cccc. Debilizam na kvadrat.
@Ronex :-)))) kakve tebe vile nosaju...
@Ronex - !. Otkud znas da je "vlah"? Malo je mala vjerovatnoca da je Rumun u pitanju, al' hajd', mislis da imas neke osobine Baba Vange pa gledas u grah. 2.Zar nije najjaca mafija u Evropi - albanska? Ovo je samo neki seljober, sitni lopovcic, koji je umislio da moze izvrsiti prevaru vec vidjenu desetinama puta do sad. Nije ni tebi lako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosnjacka izbjeglica, nema vecih lopova
Sama rijec Bosnjak ti je haman nocna mora.
@lohandezo mislis mosnjak ?
Ko da je neko mahnit
Standardno i kod pravi sveda, htjeo samo postati jedan od njih ali nije mu proslo 😂😂
Davno je ta fora palila