Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi s mackom???? :O
Ja sam 100% za to da se policajci tuku i ponizavaju kad god je to moguce. Sve dok se ne prizovu pameti i izbore se za vece ovlasti, a onda da krenu da j...e.bu milu majku svoj neodgojenoj marvi i da prvo tuku pa onda pitaju jesi li kriv...stoko jedna primitivna
Da mu je bacio Cenera šipak bi se zalio :D
Jesu li uhapsili i macku za napad >(
Maca izgrebala drota po licu. Hahahahahahaha
Ima li neki link na ovaj pussy-eating video? :P
Pussy in da face
Poznato je da se psi i macke ne vole, zato je drot i bio toliko uvrijedjen. Nadam se da je sirota maca ok.
HAHAHAHH likson je pravi kralj, al sigurno mu nije bilo fino u buhari :D
A jadna cica mica :(
'on je počeo da vrijeđa policijske službenike upućujući im pogrdne riječi, a zatim je bacilo mačku u lice'
žalosno je ovo čuti, a kamoli doživiti još je jadnija država/entitet koja ne stoji zakonodavstvom iza svojih službenika..........i još ga pustili da se brani sa slobode, žalosno.
Dok je Tito bi živ, kad vidiš policajca na ulici bježi što dalje od njega, a danas mačke bacaju u oči, za koju godinu nećeme čuditi ako i krupnije životinje počnu bacati na miliciju.
...oj, lijepa titna poliija...kako bi ga ugazili...
a zaboravili ste da napisete da ga terete i što je prdnuo na očigled svih....