Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim ove komentare pametnjakovica "na plinski pogon", a nijedan nit plin trošio nit plin mirisao. drugovi, to da je plin bio, bilo bi samo buuum i zapamtite, 95% požara na svakom autu je zbog elektro instalacija. zbog toga imamo više osigurača u autu nego u kući.
ljudi da li vam je jasno o kakvom se automobilu radi, šta će na njega stavljati plin bokte ta su auta na izdahu još plin da stavljaš u njega to ti je ko tempirana bomba. srećom momak je ostao živ
Hahahaha sta rade naftni lobiji to nije normalno.. Niste napisali uzrok zapaljivanja a vjerovatno su dotrajale elektro instalacije.. LPG sigurno nije uzrok, a cijena na Promingu mu je 1,15KM dok litar 95-ice kosta 2,45KM, pa neka svako izabere sta mu je draze.. Ja sam to uradio prije sest godina i to mi je najbolja finansijska odluka u zivotu.. Jos su i zagadjenja zraka minimalna i umjesto da promovisete plin nebili se ovaj najzagadjenija drzava malo ocistila vi radite suprotno.. Koji ste vi samo placenici..
al zato je upola jeftiniji a ko da se nikad nije desilo da se auto na benzin zapali
jel zavoli ili zamrzi instalacija? kakav plin, ugradnja, pa odrzavanje, pa ovakve situacije... samo benzin, i samo V6