Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Dodiklandu narod umire od gladi, zato krade. Jad i beda u vremena krizna ko je krivac nije lud da prizna.
Nakon završene kriminalističke obrade M.B. je pušten na slobodu... CESTITAMO!!!! p.s. nadam se da ste mu dali i nesto love zbog uznemiravanja :)
Dodikland napredno drustvo. Ahahah, al me nasmija. Pa prodji ulicom Dodikgrada i pitaj narod kako zivi, cuces price strave i uzasa u kakvom siromastvu ljudi zive, skoro da jedu cipele kuhane nemaju sta skuhati. Dodikland, napredna zemlja, hahahah.
Haha, zivim u Dodiklandu i u Dodikgradu (B. Luci) tako da znam sve. Vjerujem vise svojim ocima nego Velikom Vodji koji je tvoj idol.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)