Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dzeko - Selektor reprezentacije BiH
Arduana je postavila bombu
Teroristički napad srpskih pravoslavnih fanatika!
pise se \"Sir\" a ne \"ser\", a niti se izgovara \"ser\" da sad ne bi ko palamudio... cuje se nesto kao \"sr\"
ovo je privatni portal,sta sa tim drzava ima veze,konjce jedno kljusavo
srpski terorizam
Ja gledam, i ne mogu da verujem kakve komentare citam, kako politika utice na ljude to je strasno! Vi ste pukli svi odreda! A gde je moderator ove stranice? I on je puko sto odobrava sve komentare! Kakvi ljudi takva i drzava!
Samo naprjed braco srbi ,pobijte se do istrebljenja.Imate punu i iskrenu podrsku nas Bosnjaka.E sad recite da nikada nismo sa vama.
@Zivko Josilo Dismr ti terma lesnabo!
gdje je sad srpski orjentisani portal zvani DEPO da piše o srpskom terorizmu....o ludom mevlidu napravili su sto priloga,a u bjeljini i banjaluci klasični terorizam dizanje poslovnih prostora i vozila u vazduh iiiii ništa...sramota i za ostale medije
Suspendovani, a ne bivsi, shtovani \"informisani\" novinari!
@đemo \"ser\" ide ispred imena BILMEZE JEDAN MALOUMNI! IDI \"METNI\" KOBILI, MANI SE TASTATURE!
a SIPA U PREVODU ZNACI SERBSKA-INTER-PATRIOT-AKCIJA...!!! Ko to nije skonto ONDA je sli.jep , gluh i NAIVAN...!!!
Serski TERORIZAM GENOCIDNE TVOREVINE...!!! NJIHOV JE PROIZVOD SVAKI VEHABIJA TJ SRPSKI TERORISTA...!!! Serbi u svakom slucaju s poznaju samo AGRESIJU i NASILJE...!!! Serbi===fasizam i terorizam, diktatura i barbarija...!!!
jesu vas nakantali portugalci kako ste se samo proavalili zmajevi ili bolje reci karine od zmajeva...
Nisu se mogli dogovoriti oko ustavnih promjena.
Pomozimo heroju sa Žuči Salki Hajdareviću