Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro ga je jaro parkiro, svaka cast
Ko kaze da u ovim padinskim naseljima i malim sokacima, nema mjesta za parkiranje
Sjeo sam ja vec u 5 icu, i stelim se sa njom na krov kuce da parkiram. Uriniram vam svima u usta
E moj Mirza sta ce Dzemo za ovo reci?? neces ti nikad vise u 5-ticu sjesti.. teska situacija
Evo idealne stranice za sve nas koji po cijele dane ljenčarimo ispred kompjutera i surfamo i igramo igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku pogledanu reklamu dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, registracija je besplatna i posao je izuzetno lagan: http://www.clixsense.com/?4986151
papci,ne nasladjujte se tudjoj muciiiii,to nije lijepo
ovo je staro sarajevsko naselje i ova ulica nije nikla jucer, ni jedna od ovih kuca nije tek sagradjena, tu su otkako se naselje napravilo, ulice su uske jer su se u to vrijeme tako pravile. trotoar je postojao ali kako cesta propada i kako je 'krpljena' bezbroj puta, postao je gotovo pa nevidljiv. potporni zid se obrusava, kamenice od kojih je sagradjen pocinju da ispadaju jer u vrijeme kad je pravljen nije bilo kamiona i teretnih vozila koja sad prolaze kroz ulicu, tako da ne moze da podnese tu tezinu. a naravno da je i do vozaca, jer nije pazio, ali se to ne bi desilo da postoji trotoar ili nesto slicno sto bi ga sprijecilo da propadne.
Naravno da će se to desiti kad nasi ljudi ne znaju da ulica treba biti široka tako da se dva auta mogu mimoici normalno, a ne prave kuce tako da se takmiče ko će vise ulice zauzeti...
Golf Dvica u akciju! :)
Paralelno parkiranje skill level NINJA
De se malo zabavite sa sobom,ne gledajte vazda u RS
E jest ga žena parkirala...SVAKA JOJ ČAST :)
Led.
Ocigledno nisi sa vratnika i ne poznajes ga , ova ulica nije katastrofalna ,i jos ne mogu da shvatim kako se ovo desilo , čak ima i trotoar iii ovo mi je NEMOGUCE ! ! ! !
ovo sam ja bila,pozdrav svima sa fejsa
Vukovi s Vratnika krenuše na koncert... xD
death race 3 :)