Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovakooo znaci ovi svi intelektualcii i vozaci autaaaa.... Vozim motor vec dugi niz godinaa i svake godine se ponavlja isto da niko ne vodi racuna o motoristima niti pazii u saobracaju da ne naidje neki skuter motor ili slicnoo...znaci i ja sam vozac automobila ali kad se prestrojavam pogledam po 5 puta u retrovizor jer se motor stvori u sekundi iza tebe i ti mu samo uletis i bum.... ne kazem ja i ne genaralizujem situaciju,ima i kretena na motorima,ali ih puno vishe ima za volanom,koji vozee po sistemu \" ko je kao ja..\"... kacige na glavu i u pamet..u gasu je spas u kocnici propast...;):D
ma to šljošti
\"mama, kupi mi skuter da se dicim malo pred drustvom, molim te !\" I na kraju, mama kupi taj skuter i da djetetu fore 15 minuta zivota... To je to ... kad dodjes iz provincije pa da se malo pokazes... da malo zapadnes ljudima za oci... da budes u centru paznje i prvesntveno budes glavni baja u kraju :D ovakvih pulena se treba cuvati..
uh, \"motoristi\" su pravo kriticni, ko muhe bez glave (a obavezno bez kacige) samo cekam kad ce i meni neko podletit pod auto, nit to gleda gdje ide, nit gdje skrece, nit ima li auta pored njega, ma uzas...
Garant su imali kacige! :P
ovo se samo cekalo kad ce krenuti... ne znam tacno sta je bilo..ali ovi fraercici sa skutercicima su bas kreteni..ovo ono..ovako onako.. kome bolan ?????
cuj auto naletilo na skuter... hhahaha koji profesionalizam