Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sta...... Objavite puno ime i prezime vlasnika, koji je prijavio kradju. Mozda i da objavite i njegovu adresu, da ga banda moze kontaktirati i prijetiti mu. U isto vrijeme navedite samo inicijale shupka koji se bavi kradjom i preprodajom ukradenih automobila i dijelova. E jesmo naopaki u p.m.
T.S. ih možda može tužiti, a Ejub najvjerovatnije neće. Možda će vam neko drugi pružiti konkretnije objašnjenje.
pa svako stiti svoje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo auto je pronađeno prije 4dana nemoj da lazete ljude jer zivim u Sapni i znam kad je auto dovezeno.
a sto nam nisi javio, kakav si ti Musliman
Kako si zaključio da sam Musliman ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Je li osigurao auto za kradju? Hoce li mu iko odstetu platiti?
Da je normalne države ovoga bi prebili da prizna s kim je još u talu, a onda mu zaplijeniti imovinu u vrijednosti ovog (a vjerovatno i drugih auta). Ako nema imovine ima prinudni rad. Ali ne, on će naći Omara ili sl. advokata i reći će da pojma ni o čemu neJma.
a kad se prebije, onda svi placemo nad njegovom sudbinom i ljudskim pravima, jos ako je neko nas e onda posebno. cudan smo mi narod. kad se desi sto nisu udarali, a kad udaraju sto udaraju- ne smiju (kaao )...
A moj Fico? Kad ce te njega naci?
a nece da objave ima i sliku onoga ko vreba automobile... inace sam i ja iz sapne ali inicijali t s u mi nepoznati
Na piku idu djelovi,
...isječe ga lik ko metar drva...
ii sta sad, hoce vlasnik dobiti neku odstetu?
Ja, iiiiiiiiiiiiiii !?
Nasli su jednog golfa i sta sada, hoce li ordenje,vijest je do jaja
ovo je BREAKING NEWS
Ovo je vijest,nema šta,našli jednog....regularno uvezene dijelove,kojima je plaćena carina,porez i transport,ne možeš prodavati od ovih ,,konkurenata,, kod njih je uvijek jeftinije...