Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da ga branimo. Oni koji ga znaju, samo ne mogu da vjeruju. Naravno da treba da bude kaznjen. Da mi je brat, ja bih ga prijavio!
Ja sam Fejzu znao, trenirao je sa mnom na koševu (AK Sarajevo) dok je gore bila teretana, momak 1/1, a ovaj što ga je upucao je sigurno pošten dok je pucao u leđa čovjeku. RIP Fejza
jako \"pošten\" koji drži oružje u stanu ! N A R K O M A N koji se pokušava oprati zbog djela koje je počinio nadrogiran!
sutra: dnevni avaz, san, oslobođenje!
žalosno je šta se dešava u ovom našem gradu.... nijedna informacija nije potrvđena - šta je motiv ubistva vidim brani se ubica...sigurno je bio fin i pošten kad je (ako je i istina) posuđivao novac od zelenaša, i sigurno je fin i pošten kad je mogao upucati čovjeka s leđa....on sad može pričati šta hoće, jer mrtva usta ne govore. Meni je u ovom trenutku žao Edinove porodice...
providan si momak. Da znas o kome se radi, ne bi pisao ovako nesto.
Redzo je narkomancina kojem je droga unistila mozak ubio je predobrog covjeka
umri u zatvoru slino
Fejza je bio pravi momak,to je covjek za primjer
Fejzic Edin je posudio alenu redzi pare bez kamate, kamata je LAZ kao drug drugu, jer su bili izuzetno dobri drugovi.A vidite kako mu je Redzo vratio.A da se zna da je Edin Fejzic 92,93,94 god.vam svima cuvao guzove dok ste vi svi sjedili u podrumima.z
Tako fin momak, zasto je uzimao novac od reketasa kad je mogao ocekivati sta ce se desiti.
NE MOGU DA VJERUJEM DA SE OVO DESILO ALENU, ZNAM GA SA DOBRINJE, FAKULTETA IZ S-a i ONIXA, PRAVI BORAC !
znam momka iz vidjenja i ne mogu da vjerujem!!!
Eh za njega ce sigurno biti mjesta u zatvoru, zar ne?...sto je branio sebe i porodicu a za ove druge prave kriminalce nema mjesta u zatvorima... Zalosno!!!
Ja sam znao Fejzu i čime se bavio. Onako, meni je ostao u sjećanju kao normalan momak, ali ne vjerujem da je bio \"normalan\" prema ljudima koje je kamatario. A što se kamatarenja tiče, dok je potražnje i tržište će postojati. Ako ne želite probleme - ne bavite se tim poslom ni u kom pogledu i svi sretni.