Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što da ih krivimo kad kažu da nisu treba ljudima vjerovati
A sta je sa Zaimovicem?Priblizio se DF-u i SDA-u i opusteno,jel' to on amnestiran!
Vidi opet ovog četalja što pokušava liječiti komplekse. Karpati ili Anadolija? Preci Vlasi ili Turci? Istražuj malo, ne gubi vrijeme ovdje...
Joj dižu prašinu zbog 4 miliona.Kakvu će sliku svijet imati o nama. :-)
SVU IMOVINU ODUZETI OVOJ STOKI..........I PODJELITI SIROTINJI....
Ma dje ce oni biti krivi olicenje postenja i morala hahahah .. Kao kurva kad kaze nevina sam ...
Kada bi policija, tužilaštvo i sud ažurno radili svoje poslove i pohvatali, osudili i oduzeli od lopova i utajivača poreza svu nezakonito stečenu imovinu državne kase bi se brzo napunile. Ali država neće tako da radi. Neće da hvata lopove, a i ako nekom stane ukraj, suđenje se otegne u nedogled, a o oduzimanju imovine ni riječi. A zašto neće? Pa neće, jer su svi uvezani, svako od njih čini jednu kariku u lancu. Ako jedan potone, povlaći sve za sobom. Zato je bolje ne dirati u osinje gnijezdo misleći da je bezbolnije narodu uvesi porez i na zrak koji diše. A i narod veoma brzo može da postane osinje gnijezdo, nisu ni svjesni. Ova akcija Gibraltar je bila davno i kako mi se čini da je na spisku bilo više kriminalaca.
Sve nekretnine Dragana Čovića: Priča za malu djecu o bogatom puncu: http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=15007
trojka..daj cenera uzajam😜
Kazu da nisu...sta tu ima vise da se radi? Pusti neduzne ljude..
sto ne priznaju da su pare izgubili igrajuci na Lazio, a kad su skontali ko igra na Lazio da je pare bacio bilo je kasno ;)
pa oni sto ih ispituju nezele da znaju, jer i ako znaju, pa sta...
Poduzetnici par excelance
Stipe osule sijede aaa ...hoce to ko krade...
Časni sude, nisam kriv! Kraj priče!
ja budem u šveCkoj kad smokve rode 😂😂😂
ne daj Bože, drug...nisam ni pomislio da si nastran :)))...samo veselo...:)))
JEBEM LI VAM MRTVE LAGUMDZIJA KURVO UMRI KOSTI TI JEBEM
Naravno da nisu krivi, krivi su ona dvojica zgradu u sa sto zapalise. Gdje ces paliti zgradu predsjednistva jasam to branio!!! A ljudi lagano 6 zgrada predsjednistva prebacise na strane racune.. Udri se bekane..