Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tucite ga redovno da kad izadje za 9 godina bude bolji sugradjanin
Da se pitam kao sto se ne pitam,ja bi mu dao 20.000 dana samnice samo zbog ove idiotske slike,a kamo li zbog krivicnih djela.
''...On je u tim trenucima bio na godišnjem odmoru...'' Znam mnogo radnika koji nemaju pa rade, ginu iz dana u dan. Ovakvi imaju. Zakon karina.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
yebo ti Alipasino i Alipasince ako im se svako gobno moze ušetati u kvart i poceti pucati. Prije rata to je bilo nemoguce. Tu bi bila armija raje da brani ghetto.
e jarane, danas se ovakvima ulizuju a nekad smo im mame yebavali
kako bi te guzio jaoooo aaaaaaadnane ahhhhhhhhhhhhhh
Kad ti je idol i uzor gospon Macola sa mizernim kvocijentom intelekta, sto ga ne slijedis, budi projekcija tvog idola, slijedi njegove norme ponasanja, idi malo i ti među cetri zida, da ohladis svoj skromni racio razmisljanja, svoju dubokoumnu precepciju na drustvene pojave. Nego latentno valjas demagogiju iz toplog doma, ucini nesto, budi lik do jaja. Ne seri sa primitivnim komentarima i rijecnikom koji je na nivou djeteta. Mehoooooo ;)
oni ti ga Puseee ADOOOOOO ! ;) najaci si cojk u B i H !!!!! uz tebe smoo kolji redomm ;)
Ado Serak je jedna mala narkomancina vjeruj te svi znam ga ... i to je jedan socijalni slucaj u Ilijasu , babo ga hrani i oblaci a vidi mu godina, a mangup nije nikakav on je klasicni AKTERAS , Ammar Sljivo ga posalje na robiju 9,5 god i on mu ne smije prnuti zaobilazi grbavicu i Skorpijon . Unakaze ga momci na Alipasinom ljetos izbuse ga ko kantu i on opet NE smije nista i cak i h nije smio prijaviti provjeite !
Ilijaski boss
Za ove koji ovog momka i njegovu snagu kuju u zvijezde samo mala činjenica,trebali ste da vidite kako ta njegova snaga jadno izgleda zadnjih tri koraka dok nije pao uz stup semafora kada je ranjen.Kako je jedno izgledao tako sklupčan dok nisu stigla vozila hitne,živ je jer onaj ko je pu.cao na njega nije ga želio u.biti.Ako želite tako samo se lo.žite na te stvari.Očevidac.
Bio na godisnjem odmoru,dali je dobio i regres sa godisnji dali neko zna?
Za one koji govore o Ilijasu kao sto govore: Ilijas trenutno je pun seljaka iz Istocne BiH, Ilijas je poslije drugog svijetskog rata napravio Tito kao industrijsko nasalje gdje je uposleno bilo preko 30 000 iz okolnih gradova. Prijeratna struktura grada je bila veoma skolovana I puna sposobnih ljudi, sto sada nije slucaj. Ilijas je brojao I broji 10% stanovnistva kantona Sarajevo I ne moze se reci da je selo jer je to jedna od Sarajevskih opstina. Ovi Alpasinci, Svrakino, Dobrinja itd, to je selo I zna se ko su stanovnici tih djelova grada I odakle su dosli. Samo svrakino je nastalo od radnika koji su zavrsili pravljenje Zeljezare, Sipada, Cimosa, INA itd u Ilijasu I bivsa vlast ih je smjestila u te dijelove grada, I zna se kad su nastali. Sve ispod Cvile je go seljak. Tako da se ne trebate prepucavati ja Sarajlija, ja ovo ja ono. Svi vi koji se prepucavate u vezi toga, pogledajte roditeljima rodni list I bit ce vam jasno sve ko dan. Vozdra :)
pustite ih sve vani pa nek se porokaju,kad im policija ne moze nista,kakve pogodnosti,onda ga i odlikujte!!
Po čemu je to on najjači, to što ima kriminalce iza sebe, što nosi pištolj iza pasa, ako je to opis \'najjačeg čovjeka\' onda je jad da ne može biti veći. Da ga je malo ostaviti samog, i uzeti njegovo oružje, pa bi se vidjelo da li je \'najjači\'
ovo su kriminalci http://www.b92.rs/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=12&dd=20&nav_id=670851
Nit sam vrijedjao koga nit mi je to bila namjera. Fino sam rekao da Serak nije slika i prilika ilijaske raje. To je sve. Da se mene pitao i on i slicni njemu bi dozivotne kazne sluzili i ne bi svjetlo dana vidjeli. Ostali me ne zanimaju, svuda normalnih ljudi ima i oni se medjusobno nadju. Veliki pozdrav.