Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prosle godine u aprilu bio u Bugarskoj...pa koja je to sirotinja majko draga...granicni prelazi kao rampe na ulazu u koridu za gledanje borbi bikova, granicari se zicaju za 5 eura, putevi gori nego nasi, sve sama ledina, nit je sta posijano niti mozes vidjeti kakvu fabriku. i jos grade zidove kao Albanci bunkere na plazama za vrijeme Envera Hodze
Cuj bugraska kao gradi zid za odbranu od emigranata, kakav vic majko mila HAHAHAHAHAHAAAHAHAA
EU je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
selo moje ograđeno žicom, malo žicom, malo ljubičicom!😂😂😂
Hoće li i R. Hrvatskoj, za ulazak u Šengen, biti potreban ovakav zid na granici prema BiH?
A moraju praviti, ovi muslimani u Arapskim zemljama i Africi stalno se tuku, nije iskljuceno da ce ih biti jos vise koji bjeze, pogotovo sto se radjaju nenormalno, preplavili bi Evropu. Ali zao mi neduznih ljudi, ali takvi obicno i ne mogu pobjeci. Znam kod nas u BiH kad je bio rat, bogatasi uglavnom pobjegli na zapad, a sirotinja ostala da ratuje za guzonje.
Ne grade oni da zastite Bugarsku, nego Evropu jer to je granica EU. Vjerovatno od Nijemaca i Francuza dobijaju debele pare za to.
Tako i treba. Ne trebaju nama te nepismene i siromašne izbjeglice.Oni sa sobom donose kulturu koja nije domaća u Europi.Neka samo ostanu van velike unije Kršćanskih država EU i sve će biti na svojem.Europa počinje vračati te izbjeglice u njihove zemlje
A sto nije Evropa izgradila zid prema Rumuniji i Bugarskoj da bi sprijecila prodor cigana ?????????????????????????????????????
Zato sto su manje rasisti nego ti, pa im "cigani" ko "cigani" ne smetaju nego su cak pozeljni kao radna snaga. Ono... Ko sto Svabo ne drzi sam ni Doner-shop nego uvozni Turcin.
Mora da si jedan od njih ! Satrase se radeci. Kradu, prose, kradu pa kradu!!! Bice da se i ti bavis istim poslom cim ih branis. Sikter!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U kojem vijeku ovi žive? :))))
Moraju, nagrnule Arapske, Azijske i Africke izbjeglice. Problem je sto ih je puno, a radjaju se kao zecevi. 8 djece u prosjeku svaka zena rodi. Pojeli bi Evropu da im se dopusti ulazak.
Nema Dodik para ni da mu narod ne skapa od gladi, a pogotovo za zid.
da ne bi slucajno pobjegao neko u bugasku.
trebamo i mi napravit zid prema Srbima..njihovi penzioneri dolaze ovamo da žive od našeg fonda...dakle, bolji dio BiH
ne, male Hrvate ćemo držati pod prismotrom, kad napravimo zid, neće moć savez pravit
ahahahhahahaha,koja budala hoce u Bugarsku
hah upoznao sam par bugara i bas pricaju kako je u Bugarskoj fino haha. Bosna je za njih Amerika!!!!
Imam drustvo u Bugarskoj... U Burgasu na obali Crnog mora. Imao sam priliku biti u Sofiji. Sarajevo je za Sofiju sto su Bec i Cirih za Sarajevo.
bolje nek kopaju rupu i kolektivno skaču u nju
samo tako.....zidovi su nam budućnost :)