Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nije jadan covjek usrali su mu se u zivot,pdedstavljen je kao takav prikazan kao terorista na svim medijima i na kraju kaze policija nije on ili je neko drugi.
Pa u svakom slucaju se druzio sa teroristima, jer kako bi inace njegova DNA bila pronadjena u stanu odakle su teroristi vrsili planiranje :-)
Meni ovaj na Cavaru lici
kada se uporedi analiza fotografije onog s sesirom i ovoga uhapsenog strucna analiza govori da je onaj bio manji nekih 15cm pa moguce da je to taj isti samo je naglo narastao ovih dana
@kurtovizija2 MOZDA JE OD BJEZANJA ISTEGAO LIGAMeNTE.
Ne vjerujem.Mislim da je iz Svedske isao u Siriju sluzbeno.Poslali ga Svedjani na usavrsavanje.Inace je visoko pozicioniran kirurg u klinici u Malmo-u.
Занимљиво је како још напада у Бостону, сваки и један терориста, фотографисан је нашмикан, сређен, упицањен као за модну писту.
Nek mu stave šešir pa će bit.
Ispravka: Njega treba u sesir staviti. Lijepo kaze "covjek u sesiru"!!