Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otišli da popushe MMF-u nakon što su im prodali naše duše....
Duše slabo kotiraju u kapitalizmu.
@almanah više nego što misliš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sto fukara uziva na racun polupismenog poganog naroda,strasno
Sve to nas presjedavajuci cini i garantira kako bi nas predstavio kao zemlju vrijednu paznje, investicija i ostalih dobara. Dosad uspjesan u svojim namjerama a kad to kazem namjere se odnose za dobro svih nas, Bravo Zvizdiću uz tebe smo.
Jarane ovi pare uzeli trloclana stoka u BiH usutarili se poslali ove da po svijetu hodaju nista nidje para nidje nista a narod ko ovca, eoo gledam zenicani mole za grijanje.. prebit sve politicare u bih ubit ih maljem usranim
Buducnost izgleda grcki.......
https://www.facebook.com/%C4%90e-su-pare-784830431657727/
zadovoljili smo MMF. bravo !
jadna li je drzava gdje je mmf zadovoljan
Nagradno pitanje: pronađi BiH na karti!
Hoćeš malo eurokrema?