Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasao ZA i sad kao uputio u proceduru nesta
Jedan licemjer koji nikada nista pozitivno nije uradio za BIH Zivi u SA , ne napusta kanton osim sto ide avionom na nepotrebna putovanja Uvijek u odijelu kravati ono vrlo vazna osoba Inzinjer gradjevine a u zivotu nije nacrtao ni kokosinjac
Ne inzinjer, doktor nauka
Svi ste vi znali jer ste to pripremali na kolegiju. Ne priča se o budžetu od juče. Glasao ZA , sa da bi kao mijeno, a zna da neće proći. SDA škola preslikana u NiP.
Ti si prvi glasao za povecanje, nema odvratnijeg lika od ovog, teski demagog koji vrti uvijek istu pricu, citav zivot u SDA, sad postao posten
Koliko je narod u Bosni glup može se vidjeti po ovim komentarima. Mentoli glasao je za povećanje plate na državnom nivou, dakle povećanje svim zaposlenim u državnim službama. Sad traži da se ne poveća plata političarima, a da se poveća ostalim zaposlenim u državnoj službi.
A glasao za povećanje haha.
Klix Molim vas da napravite anketu ko je i sta prije politike napravio privatno!! Da vidimo koliko su sposobni!
A prvi glasao za njega u parlamentu hahahahahahha
a juče glasao za povećanje, kakav prevara lik
Zar ovaj juče nije glasao za povećanje plata???