Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdic, Sarovic, Mektic su mi jedini normalni likovi na nasoj politickoj sceni. Svi ostali su vise za motike nego za politicke fotelje.
Da nebi tebe denise...
Imao si 4 godine za pozive a bacao si nam šuplje o "napretku" države. Sad polako pakuj stvari iz kabineta i na biro, Bake ti čuva mjesto u redu. :-D
Ovaj anemični kojeg masovno ismijavaju u Hr i nikoga ne doživljava ozbiljno, čim nije okružen svojim adezoovcima, manji od makovog zrna. Nema kur.čenja u Europi i marisanja ko u Saboru, nego podvij uši i rep ko kuja u vucalčini i viči yes yes. Koji bolid!
@Zajtzev anemicni je medju prvim celnicima EU...a BiH da je imala covjeka takve kvalitete vec bi se naveliko pricalo o ulasku u EU..ovako mozda za 20ak gpdina..vidi turska
@KraljTvrtko01 Među prvi čelnicima EU?? Đizuz krajst kakva je ovo dijagnoza bem ti život. Pa bolan u Hr se šprdaju s njim, lik ima bipolarni poremećaj, ograničen ko balkon ne može Mesiću il Josipoviću ni cipele očistiti spodoba adezoovska!
Znači granice u biti nisu pravomoćno definisane? Zašto onda mene zaustavljaju na "graničnom prelazu" ako se ne zna gdje su granice?
Dzaba Zvizdicu uvlacenje Anemicnom,dzaba i sto u Davosu sampanjac pijes,i sto si djumu preskocio...jednostavno skutori ne zele stobom da zive
jos je ovaj kod bosnjaka i aktivan a sastao se sa par ljudi.. umjesto da skace po njima i da lobira za BIH ..
Hvala kliksu na banu zbog pisanja svog mišljenja i činjenica. Koji fašizam :)
eto vidite sad....ko je garant odnosno tutor bih?....
@KlixAdminTenkre ...da te obavjestim da amerika nezna ni sta ce sama sa sobom..a kamo li sa balkanom ...jel mislis da je tramp cuo za bosnjake?...jedino ako misliss na vehabije....:)