Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Denise, sad ce krava iz sumske da crkne. Kad je glupa pa misli da nam je ona komsija. Ta krava je odavno i trebala da crkne.
"...naglašavam da je Budžet Federacije BiH likvidan i da će nesmetano biti servisirane sve zakonske obaveze koje ima Vlada Federacije BiH" Premijer entiteta FBiH. Hmmm, biće zanimljivo.
A i tak sam kod privatnika pa me bas zaboli za drzavne sluzbenike. Neka se i njima spusti plata ispod prosjecne i eto mozemo dvije godine da zivimo a da nam niko nista ne daje. Nego dok god drzavne plate su preko 1000 il 1500 il neke i preko 2500 nema nama napretka
Hajmo malo konkretno : -Čović se nije ni vratio iz Brisela sa predatom aplikacijom mehanizma koordinacije , a iz šumske je usledilaodbijenica , -SSP su morale potpisati sve zemlje koje pretenduju uči u EU klub , i sve je bilo dogovoreno , i opet stiže odbijenica iz šumske , -para nema ni za leka , i vlasti oba entiteta su molile MMF samo da pregovaraju , i sada bi da pare potroše na krpljenje svoje krađe , -popis , objavljen , EU kazala da je sve u redu , iiiiiii šta sad šumnjaci ..??
Hajde, priznaj da si ga zavukao Miletu i Draganu, a poprilično i Šćepi!
idemo sad SDA DAJ ŠAH-MAT republici mrskoj
Konacno i od vas nesto korisno da cujemo.....
Svaka cast Zivzdicu Kralju!! Sad nek se u RS-u fataju za glavu. Sve nesto blokiraju a jedino gdje se mogu dokopati para moze da prodje. E pa ispastat cemo i mi ali ce oni jos vise. Cestitam!
Sad na savjet vucicu" srbija je vasa drzava.
E, to na savjetovanju Vučiću će ići malo teže. Čim je lova u pitanju Vučić nemože da ih " savjetuje". Ni kod njega u kasi nema love - promaha!
jel se može povući i povećanje akciza za 15 pf ?
Bravo!
Blatili ste covjeka koji je davao maximum u radu te krv proljevao za napredak i evo dokaz da novac nije na prvom mijestu vec nasa BiH, bravo za Zvizdica ....
Nek nisi. Nebi li došli pameti.
nek nisi, dosta su i oni zajebavali
Dobra vijest...dodik sve manje ima s cime da ucjenjuje...nemaju cak ni banaka da se zaduze jer im je pola propalo pola pod istragom...rusi se bave o sebi isto ko i vucic tako da ni od njih nista...konacno neki potez sa mudima...
Prodajem aparate jeftino Miletovim ovcama hihihihihi
mogu ti jedino u bukvama platiti jer para nemaaaa
Djenosajd entitet na aparatima Dodik duvaj ga lagano 😂😂
Gurnula im ga SDA do krajnika. Bravo za temeljnu stranku svih Bošnjaka u domovini i dijaspori.
Ma bravo LEGENDO 💪👍
Gurnula je SDA i tebi i njima, u tom je kvaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)