Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kako sam skontala ovo je Srbija namjerno uradila samo da bi skrenula pozornost sa obilježavanja godišnjice genocida....Od toliko dana u godini oni njega baš sad odjednom hapse,al hajd....
Smrdija je najveci ovozemaljski neprijatelj BIH......
nasere BIH je uz tebe
U pravu je Gosn Zvizdic. Svajcarska bi mogla da se vadi na onu staru "ko radi, taj i grijesi", ali ipak ce ostati neizbrisiva, tamna mrlja na savjesti te drzave, jer su jos jednom pokazali da su jedna neorganizovana i korumpirana zemlja u kojoj vlada bezakonje. Sa tugom konstatujemo da se Svajcarska jos dugo nece prikljuciti zajednici razvijenih evropskih zemalja i dostici nivo i ugled koji u toj zajednici uziva Bosna.
Tužba i odšteta? Mogao bi Naser lijepo da hajruje na ovom hapšenju. Srbiji ćemo zahvaliti kad se sve hairli završi.
Svi ste vi jedna velika GREŠKA!
Svicarska pogrijesila? Ma daj...prije ce biti da bh vlasti nisu do kraja odradile svoj posao kako treba oko tih potjernica, nije to baza vijeca ministara pa da se nezna ko brise ili unosi podatke...zvizdicu ne seri!!!! Zvizno ze grom i dosao pameti i ti i tvoji savjetnici!
S
Ma jbm ih ja vise, smarate previse... zaboli me i za naserom i za durakovicem i za petog i za desetog...
Otkud dr. Oz?
Isti ste svi. Muslimani brane Orica, Srbi brane Mladica, a obojica su zlo radili. Svako bi trebao prvo da pogleda u svoje dvoriste, ali svi gledaju tudje, a svoje niko ne vidi. Sram da bude i jedne i druge.
Ma svi kazu da su se oni branili, a da su drugi ubijali. Istina je i da su i jedni i drugi ubijali i branili se. Samo zavisi kako ko i gdje. Treba vec jednom prestati gledati u proslost i gledati u buducnost.
Naravno da su Bosnjaci vise stradali i to pokazuje statistika i tacno je da je Mladic zlocinac. Ali ima puno nevinih ubijenih i na drugoj strani. To sto je jedan ubio 10 hiljada nevinih, a drugi ako je ubio 100 nevinih, ne znaci da ovaj drugi nije zlocinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka Srbija sudi svojim kriminalcima, svakako ih ima i previše. Sve ostale koji su iz BiH neka im sude domaći sudovi ili Hag. Ni mi se ne miješamo u njihove stvari.
Smrdia je kriva zajedno sa cetnicima-progon,genocid,torturu,silovanje sakacenje,mentalno zlostavljnje,unistene fabrike,infrastruktura,unistene skole,bolnice,vjerski objekti,groblja,brisanje istorije,i daljnje zadojavanje omladine ,za zaostalost cijelog Balkana sljedeci 100god u :Hrvackoj,Bosni,Sanđaku,Kosovu,Sloveniji,u zsmrdiji samoj,Crnoj Gori,itd itd....
ovaj zvizdic bas djeluje kao fin ciko..