Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bruka od bh vlasti i OHR-a. Šef najvažnije državne policije ima potvrđenu optužnicu a još uvijek radi. Iako po zakonu, a to je Zubac radio svima drugima u SIPA-i, dva koraka ranije mora policajac biti suspendovan (pokretanje istrage, podizanje optužnice i tek onda povrđivanje). Sramite se Parlamentu, Vijeće ministara i OHR!
Također, treba pohapsiti sve bivše i sadašnje direktore od Heće pa sve redom ...
Da ne možeš vjerovati bruke od države i vlasti. Ovaj slučaj pokazuje svu nemoć države i svemoć partijskog i kriminalnog sistema. A mi građani ispadamo budalama. Jadna ti nam je budućnost!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je sa optužnicom za ratne zločine? Jel ovo način da se zataškaju ubistva i da Zupca potiho uklone iz javnosti dok prašina polahko ne padne na optužnicu za njegovo divljanje tokom rata?
Sve isto ko nakon '45.
dati otkaz i osuditi Dodickovog jataka
Ovaj Zubac je mafijaš kao i svi u vrhu policije i sličnih agencija, a ovi su ga optužili samo jer su znali da slijedi akcija protiv SDA kadrova.
Ovdje se jos samo postavlja pitanje i sta sad. Eto nesto uradilo tuzilastvo pa da vidimo sta ide dalje jer svi u drzavnim sluzbama znaju da je ovo prvi primjer prema kojem ce se sve ravnati. A ne zele sebi sutra stavljati omcu oko vrata. Zato i sta sad, najbjerovatnije ce ostati. Sto je lose
U mene mi zena direktor drzavne bolnice...
ima li ko u ovoj drzavi da ne krade..? osim mene naravno...:-)
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Sve po zakonu !!! Zlatne mi kasike...
Četnik Zubac + Titin komunjara Sredoje Nović + titosloveni = recept za uništenje BiH
...dovršićete je vi bošnjaci...posljednji ekser u sanduk je vaš...
...commie...šta to bi već 8-i=? pa kad prije si skocio sa 6-og?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e JEST OVA MERKELOVA ZLOĆESTA, A NI OBAMA NIJE NIŠTA BOLJI!
Jasno, izgleda da ovoj drzavi ne trbaju radnici, primjer je Fahro, koji najavi cunami i otjerase ga bake, zlaja i zamislite dodik, dodiku stalo do bh predsjednistva i cuvanja istog... Jasno sve, Haha
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
...zaj­eban lukačenko...zapikirao plesačevu fotelju...
Ja mislim da je ovo samo kontra udarac setorice nedodirljivih zato sto covjek radi posao a ne sto ga ne radi! Preblizu je dosao njih i vrijeme je da se skloni pa da postave nekog svog klovna koji ce da zatvori oci pa cak i unisti dokaze. Sad treba na ulicu i podrzati covjeka, ako je on podrzao narod i nije poslao specijalce da ih namaraju...narod bi trebao da vrati uslugu i podrzi covjeka.
Ne, narod će ipak ostati da gricka čips kod kuće, nikad ne znaš, možda se stvari same od sebe riješe. Jedino što je i valjalo od prokletih protesta su huligani što su palili, sve ostalo je splasnulo ko enispe. Al nema veze, perceptivni ljudi, koji vide šta se događa, samo tužno mogu konstantirati da jednostavno nema KRITIČNE MASE za nešto dobro, i načekat će se dobri ljudi dok je bude. Kad bude kritične mase stvari će se preko noći promijeniti, a do tada će se činiti da je najgore ikada. A ta kritična masa nije neka elita pametnjakovića, nego građani koji misle svojom glavom. Sad za sad, priznali ili ne, takvi građani ne postoje. Pa pogledajte samo kako je lako iscenirati ovu glupu međunacionalnu priču, dođeš na forum svi spremni za klanje, ma to je sve za plakat...