Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel Selena dala podršku
I, I?? DA LI ĆE ONAJ KO JE NAPRAVIO GREŠKU BITI SANKCIONISAN ILI ĆE BITI ,,POJEVO VUK MAGARCA,, KAO I U SVIM DRUGIM SLUČAJEVIMA DO SADA OSIM U ONIMA U KOJIMA JE OBIČNI ČOVJEK NAPRAVI NEKU GREŠKU-TADA GA DEVELO ODALAMITE.
"greška" Nebi se složio sa time sobzirom da se ovdje neradi o greški nego o korupiranom sustvu koje i mimo zakona mogu nekoga oplaćkati a da to nesnose odgovornost i ti to nazivaš greškom , ili stvarno nesvaćaš šta je učinjeno ili si prespavala. Ovakve izjave su presvučene plaštom zataškavanja i skretanja sa vrlo važne stvari za kompletnu zemlju kako i njenu sigurnost gdje sudija može svojom voljom bilo pojedinca ili u slučaju klix pretresti a da za to nema valjane dokaze a da je još gore nesnosi amabaš nikakve posljedice a na drugoj strani oštećena osramoćena su do te mjere.
Dobro, greška. Al fali ostatak priče: čija greška?, šta će ta greška značiti za onog ko je pogriješio?, Ako je ovo kao videoigrica, skrhaš auto, pogineš i zgaziš jedno dvadeset prolaznika, a onda samo resetuješ igricu i nastaviš dalje, čemu sva ova prašina? U normalnom životu za greške slijede sankcije. Dosta nam je više da gledamo ovaj sistem "ups ja OPET malo zajeb'o, nemojte šta zamjerit"!
Žalosno je što do rezultata dovodi samo "ujedinjeno reagiranje". Šta da radi pojedinac -građanin koji se bori za svoja prava a nema se skim ujedinit. Kad počeše i ono malo ujedinjeno reagirat na protestima u Sarajevu u martu i aprilu prošle godine a zbog loše ekonomske situacije, u sandučićima su ubrzo našli plave koverte tj. pozive sa prekršajnog suda kao osumnjičeni da su svojim prisustvom na kolovozu ispred Predsjeništva bili uzrok zastoja-normalnog odvijanja saobraćaja čime su počinili prekršaj iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Kakva ironija. Pa gdje je tu garantovano ustavno pravo PRAVO NA SLOBODU MIRNOG OKUPLJANJA i pravo iz Zakona o javnom okupljanju koji upravo predviđa da će se u tim situacijama saobraćaj preusmjerit na alternativne pravce što je konkretno i bio slučaj.
...policijski i pravosudni aparat su u rukama vlastodržačke mafije i ti kao pojedinac ("mali" čovjek, kako vole reći "veliki" političari) u tom sukobu sa njima nemaš nikakve, ili vrlo male šanse...jozo leutar je ubijen, đeneral klajn je sabotirao istragu da zaštiti nalogodavce, po američkom nalogu, i sve je ostalo mrtvo slovo na papiru, a po svoj prilici naručioci su među ndašnjim i današnjim "uglednim" liderima...sad odmjeri kakve su ti šanse ako uđeš u bilo kakav ozbiljniji sukob sa mafijom koja nam se u oktobru kezila sa plakata.
draga redakcijo nemojte prat vise s ovim majku mu jbm!
Ovo mi lici na onu poslovicu posle kise kabanica netreba,bar je netreba traziti....
zasto vi kao profesionalni novinari koji se bore za svoja prava ne ukazete na svoje kolege koje rade na rtrs-u i slicnim medijima u republici srpskoj koji falsificiraju istoriju ovog rata i zivota,koji vrse psihopatoloski pritisak na stanovnistvo u republici srpskoj.gledao sam dnevni na rtrs koji traje 5 minuta i brojao koliko ce puta biti izgovorene rijeci republika srpska,tacno 56 puta je izgovoreno,zamislite uticaj tog medija na mladog covjeka kad mu u 5 minuta rijeci republika srpska ponove 56 puta,naravno to se radi ciljano
hahahahahaha Ma idi u PM kad ne padoh sa stolice :))))))))) Ko su ti profesionalni novinari ??? Ovi sa klixa :))))))))))))) Hajde neću mnogo lupit će mi ban pa moram opet otvarat nalog 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kixovci sve smo svatili, protiv vas je počinjena brutalna agresija iz manjeg entiteta uz podršku domaćih izdajica. AL dajte sad umjesto članaka o vama bacite Rihanino dupe na naslovnicu ili Sevkin selfi.
dodik i zeljko na aparatima