Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Djeca se druže, zajedno školuju i nema nikakvih problema, a nekim političarima je očito u interesu da to ne bude tako. Žele dokazati da ljudi u BiH ne mogu živjeti skupa i zbog toga i daju takve izjave", zaključio je Klečina. Dobro je zaključio. Jednostavno i tačno, ali to nije sve..... E o čemu mi moramo sve misliti. A može biti puno bolje.
Nema kraja, a materijala za režanje, ehejj.
Jeste Žarko, kako ne, zeleni, plavi i crveni udžbenik.
Anka PAPAK - DODIK hahahahha koja ironija :-D
Slažem se s onima koji kažu da je za ovaj slučaj odgovorniji Čović od Duduka. Da ima volje, oni ovaj problem riješe uz bocu wiskija, ali - n e ć e bagra. Inače, koliko znam, a znam, u Drvar, Glamoč i Grahovo se vratilo više Srba nego Bošnjaka i Hrvata u kompletnu PC. Naravno, svatko tko želi i treba da se vrati na svoje, ali gdje je tu reciprocitet. Traže oni prava koja već imaju a zaboravljaju da bi ista ta prava trebali i oni pružit djeci drugih nacionalnosti ...
Srbi su lazovi teski i izvrcu historiju da bi se imali cime ponositi, blentav narod jednostavno...
Zovite Papu ako je dostupan
haman ovi naši političari svi oca dojili a ne mater....
Sada samo cekam neku teoriju kako je to sve bila srbska zemlja i kako su oni ovo i ono tu radili i kako su i tocak tu srbi uzmislili i sta znam,pa im dosli s jedne strane vatikan a sa druge turci i sve unistili,bolest jednog naroda koji do tih bekih shs kraljrvina i jugoslavije citaj njihove tvorevine nikada nisu ni bili na tim prostorima,niti blizu nisu dosli nikada tu ali poslijednjh 100-150 godina napravili su da su starosjedioci pa i u vatikanu kroz svoje "ucenjake" i "istoricare"
grb i zastava herceg bosanske zupanije se ne smije mijenjati ni po koju cijenu!!!
nana Fata,istinski heroj
evo ja vam dajem dozvolu napravite je na 40 spratova i gore na vrhu bazen sa terasom
KOLIKO ISTINSKI VJERNIKA IMA TREBALO BI U CITAVOJ DRZAVI IMATI PO JEDNU CRKVU I JEDNU DZAMIJU,,,MISLIM DA BI OPET BILE POLOVICNO POPUNJENE
najbolje bi bilo da se četalji i ustaše pobiju, da normalan narod zivi u miru
U pravu si , i pošteno bi bilo da Cigani žive u miru . . . Konačno se i s tobom oko nečega slažem . . .
sada je i OSCE nazocan sa svojim uredom u Drvaru pa neka rijesi to pitanje.